Анонс на 15 кръг на немската Бундеслига - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 15 кръг на немската Бундеслига - срещите в неделя

Хамбургер - Нюрнберг
Стадион: "Имтех-Арена", Хамбургер
Дата: 04.12.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Кинхьофер

Хамбургер записа първата си домакинска победа едва преди два кръга, но по всичко изглежда, че „динозаврите" започват да излизат от кризата, в която бяха изпаднали, защото хората на Торстен Финк са без загуба от 2 октомври или в шест поредни мача. Тимът успя да се отлепи от последното място и в момента е 15-ти с 14 точки. Специално за утрешния мач Хамбургер е изправен пред сериозни кадрови проблеми. Контузени са Арслан, Кастелен, Сала и Берг, а наказания изтърпяват Петрич и Степанек.

Нюрнберг след серия от осем поредни мача без победа, през миналият уикенд на-после постигна успех над Кайзерслаутерн благодарение на единственото попадение в мача на Чандлър. В момента отборът воден от Хецкинг е на 14-то място с 15 точки и е очевидно, че основната цел на „майсторите" ще бъде как да запазят мястото си в елита. За мача отпадат контузените Пинола и Франц, възстановяващия се Нилсон, както и Бунжаки, който изтърпява дисквалификация.

Добрата форма на Хамбургер и последните лоши резултати на Нюрнберг предопределят може би изхода на мача. И все пак, нека не забравяме, че лазарета на „динозаврите" е пълен, а първата им домакинска победа дойде преди два кръга.

Коефициенти от bet365:
Хамбургер - 1.90
Равен - 3.40
Нюрнберг - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Хамбургер - 1.90
Равен - 3.60
Нюрнберг - 3.75

Прогноза за: Хамбургер - Нюрнберг 2:0

Шалке 04 - Аугсбург
Стадион: "Фелтинс Арена", Гелзенкирхен
Дата: 04.12.2011г.
Час: 18:30
Съдия: Вингебах

Кандидатът за Шампионска лига Шалке 04 посреща последният в класирането. „Миньорите" загубиха гостуването си на шампиона в миналия кръг, но преди това бяха в серия от четири мача, в които постигнаха три победи и равенство. В момента отборът от Гилзенкирхен е на пето място в 25 точки и една победа утре вечер ще изкачи хората на Стивънс в топ 4. Фьорман, Хоогланд, Фарфан, Кениа и Клуге са с контузии, а за да станат нещата още по-лоши, Пападопулос и Йонес са дисквалифицирани.

Аугсбург, след три поредни загуби, в миналия кръг най-после успя да запише втория си успех в Бундеслигата. Това не помогна на отбора да напусне последното място, където се намира в момента и въпреки, че нещата все още не са безнадеждни, определено хората на Лухукау през настоящия сезон ще имат проблеми с оставането си в елита. Контузени са Йентич, Белингсхаузен, Де Йонг, Моерле, Бах, Ндженг и Турк.

Вглеждайки се в състава на Шалке 04 и кадровите проблеми, които изпитват „миньорите" ми се иска да потърся изненадата в този мач, но не по-малко играчи са извън строя и при гостите. Освен това, хората на Сивънс са с третото най-добро нападение в Бундеслигата след това на Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд, което едва ли точно колебливите защитници на Аугсбург ще спре.

Коефициенти от bet365:
Шалке04 - 1,36
Равен - 4.75
Аугсбург - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
Шалке04 - 1.40
Равен - 4.33
Аугсбург - 7.50

Прогноза за: Шалке 04 - Аугсбург 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137