Анонс на 15 кръг на немската Бундеслига - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 15 кръг на немската Бундеслига - срещите в събота

Кайзерслаутерн - Херта
Стадион: "Фриц-Валтер Щадион", Кайзерлсутерн
Дата: 03.12.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Вайнер

Кайзерслаутерн посреща Херта в серия от четири мача без победа, въпреки че „червените дяволи" завършиха наравно при гостуванията си на Хамбургер и Хофенхайм. Характерното за хората на Куртц е, че те са способни да поднесат всякаква изненада, като например да победят Шалке04 на негов терен и да завършат наравно с Аугсбург на родна земя. След 14 изиграни мача Кайзерслаутерн е с 13 точки и заема 16-то място и ако нападателите на „червените дяволи" не започнат най-сетне да реализират създаваните положения, нищо добро не очаква отбора от Рейнланд-Пфалц.

Херта прави впечатление, че е най-стабилно представящият се отбор от тези, които не са претенденти за евротурнирите. Амбицията на берлинчани е да се укрепи в елита - задача, с която засега хората на Бабел се справят блестящо. „Старата дама" записа 4 победи, 6 равенства и 4 поражения. Тези резултати гарантират засега на столичани девето място в класирането и съответно малко повече спокойствие за феновете.

Тази среща е една от най-завързаните в кръга. Лично моето мнение е, че Херта е с по-големи шансове да победи, но нека от разпределението на точките да не изключваме и домакините, които могат да изригнат във всеки един момент. При всички положения мачът е за любителите на адреналина и аз със сигурност ще я използвам в моите комбинации, залагайки на берлинчани - само защото играта на „Старата дама" ми харесва.

Коефициенти от bet365:
Кайзерлаутерн - 2.40
Равен - 3.30
Херта - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Кайзерлаутерн - 2.30
Равен - 3.30
Херта - 2.90

Прогноза за: Кайзерслаутерн - Херта 1:2

 

 

Щутгарт - Кьолн
Стадион: "Мерцедес-БенцАрена", Щутгарт
Дата: 03.12.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Феликс Брих

И двата отбора изпитват не добри времена. Щутгарт спечели само един от последните си пет мача, което смъкна тима на седмо място в класирането. „Швабите" играят лениво, а играчите създават впечатление, че страдат от липса на воля. По всичко изглежда, че пикът в представянето на Щутгарт приключи някъде през ранната есен и оттогава насам в тима воден от Лабадия се наблюдава очевиден регрес.

Кьолн от своя страна претърпя две поредни загуби, което не се бе случвало от август тази година и ето, че „козлите" се озоваха на 11-то място в класирането на три точки от опасната зона. Това, което прави впечатление в тима на Солбакен е огромният дисбаланс в отделните линии. Някои от основните играчи постоянно липсват, други не са във форма, а най-голямата грешка е, че всички разчитат прекалено много на Подолски.

Двубоят в събота вечер ще бъде между два неудачника. Последната победа на Щутгарт над Кьолн е преди 15 години, но логиката сега сочи, че „швабите" най-после ще успеят да зарадват собствената си публика - заради отсъствието на основни играчи от тима на противника и заради фактора домакинство, от който е облагодетелстван Щутгарт.

Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 1.44
Равен - 4.33
Кьолн - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Щутгарт - 1.45
Равен - 4.20
Кьолн - 7.00

Прогноза за: Щутгарт - Кьолн 2:1

 

 

Волфсбург - Майнц 05
Стадион: "Волксфваген Арена", Волфсбург
Дата: 03.12.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Сипел

В последните си пет мача Волфсбург успя да запише само една победа и определено тима воден от Магат изпитва трудности, основната която е хаоса в центъра на защитата, откъдето всъщност идват всички главоболия за тима. „Вълците" в момента се намират на 12-то място с 16 точки и по всичко изглежда, че отбора ще гравитира около тачи част в таблицата за класиране.

Майнц 05, след тоталният провал в представянето си, започна месец ноември с победа над Щутгарт, а миналата седмица хората на Тухел хвърлиха бомбата може би не само на кръга, а на сезона, побеждавайки Байерн Мюнхен с 3:2. Тези два успеха изкачиха „червените" на 13-то място в класирането на две точки от опасната зона и сега ще бъде любопитно да видим как ще се развият нещата около отбора, защото Майнц05 има потенциала да се пребори за място в златната среда и все още остават необясними някои загуби, като тази от Хофенхайм и Аугсбург.

Твърде вероятно е двата тима да не успеят да се победят, но дори някой от тях да успее да го направи, аз не смятам,ч е това ще бъде някаква изненада.

Коефициенти от bet365:
Волфсбург - 2.37
Равен - 3.40
Майнц05 - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Волфсбург - 2.30
Равен - 3.40
Майнц05 - 2.90

Прогноза за: Волфсбург - Майнц 05 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
125