Анонс на 13 кръг на немската Бундеслига - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 13 кръг на немската Бундеслига - срещите в събота

Шалке 04 - Нюрнберг
Стадион: "Фелтинс Арена", Гелзенкирхен
Дата: 19.11.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Кирхер (Ротенбург)

Шалке 04 посреща Нюрнберг в много добро настроение - в последните си шест мача „миньорите" регистрираха четири победи и загубиха само домакинството си на Кайзерслаутерн. Възходът на отбора воден от Хуб Стивънс намери своето отражение - в таблицата за класиране Шалке 04 се намира на пето място и има в актива си 22 точки, като разликата с втория Борусия Дортмунд е само един пункт.

За домакините отпадат Фьорман, Хоогланд, Хьоведес, Кения, Клуге и Фарфан - истинска епидемия от контузени играчи, което в известна степен ограничава опциите на холандският наставник на тима. Хунтелаар ще води атаката и нападателят ще бъде подпомаган от Пуки и Дрекслер.

Нюрнберг е на обратният полюс - в седем мача хората на Хецкинг не успяха да победят нито веднъж и допуснаха четири загуби. В момента „червените" имат в актива си 12 точки - само две от опасната зона и със слабите си изяви поставят под опасност елитният си статут. В последният мач на Нюрнберг срещу Фрайбург проличаха головата немощ на нападателите и слабостите в десния край на защитата.

Гостите са без Нилсон, Пинола, Бунжаки и Пехарт - всички те са контузени. Кадровите проблеми на баварците най-вероятно ще накарат Хецкинг да постави в опорната зона един до друг Симонс и Фойлнер. Атаката ще се води от Айглер.

Последната победа на Нюрнберг тук е преди 18 години, а в последните си шест мача вГелзенкирхен, „майсторите" взеха само една точка. Добрата форма на Шалке и по-класните изпълнители в състава на домакините предопределят изхода на мача.

Коефициенти от bet365:
Шалке - 1.75
Равен - 3.50
Нюрнберг - 4.75

Коефициенти от Offsidebet:
Шалке - 1.75
Равен - 3.50
Нюрнберг - 4.60

Прогноза за: Шалке 04 - Нюрнберг 3:1

 

 

Борусия М'гладбах - Вердер
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 19.11.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Брих (Мюнхен)

Пребиваването на Борусия М'гладбах в горната част на таблицата за класиране е колкото неочаквано, толкова и приятно. През миналия сезон хората на Фавре едва оцеляха, но ето, че сега „кончетата" препускат уверено и след 12 изиграни мача те заемат четвъртото място, което удивява повечето специалисти. Доброто представяне на тима продължи и в последния кръг на Бундеслигата, когато бе постигната много важна победа в Берлин срещу Херта - най-вече благодарение на добрата игра в защита на отбора от Вестфалия.

Домакините нямат проблеми с контузени играчи и освен Де Камарго, всички останали футболисти са налице.

Вердер също спечели последните си два мача, което позволи на „музикантите" да делят второто място заедно с Борусия Дортмунд. Като цяло, изключвайки двете загуби от шампиона и Хановер 96 в средата на миналия месец, „зелено-белите" се представят много стабилно, но никой не може да разбере на какво се дължат тези успехи - бременци продължават да пропускат много голове, а формата на Марин е далече от най-добрите му дни.

За мача отпадат Боених, Силвестър, Боровски и Авдич, които лекуват контузии. Добрата новина е завръщането на Волф и Проди, като австриецът почти сигурно ще започне мача в центъра на отбраната.

Двубоят между Борусия и Вердер е другото дерби на кръга и е напълно възможно победителят в този мач след изиграване на останалите срещи през уикенда, да остане единственият подгласник на Байерн Мюнхен


Коефициенти от bet365:
Борусия М'гладбах - 2.38
Равен - 3.40
Вердер - 2.88

Коефициенти от Offsidebet:
Борусия М'гладбах - 2.30
Равен - 3.50
Вердер - 2.88


Прогноза за: Борусия - Вердер 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211