Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата

Аугсбург – Борусия Мьонхенгладбах
Дата: 04.10.2024 г.
Час: 21:30

Аугсбург допусна втора поредна загуба и трета до момента. В предишния кръг баварците бяха разбити при гостуването си на РБ Лайпциг за крайното 0:4. Аугсбург остава с 4 точки и е на 15-то място в класирането.

Борусия Мьонхенгладбах записа втора победа за сезона и първа пред собствена публика. Преди седмица "жребчетата“ се наложиха с минималното 1:0 у дома над Унион Берлин и то след гол дълбоко в добавеното време на срещата. Вестфалци са с 6 точки и са 11-ти в подреждането.

Прогноза: Аугсбург – Борусия Мьонхенгладбах 2:2


Байер Леверкузен – Холщайн Кил
Дата: 05.10.2024 г.
Час: 16:30

Шампионът Байер Леверкузен записа първо равенство за сезона, като в предишния кръг "аспирините“ завършиха 1:1 на гости на Байерн Мюнхен. Възпитаниците на Чаби Алонсо са с 10 пункта и са 4-ти в класирането, като изостават на три точки от върха. През седмицата Байер Леверкузен записа нова победа в Шампионската лига, като този път "аспирините“ сразиха с 1:0 у дома вторият най-титулуван отбор в надпреварата – италианският гранд Милан.

След първите пет кръга на сезона новакът Холщайн Кил продължава да е един от двата отбора, които все още нямат победа. Преди седмица северняците допуснаха четвърта загуба, като този път Холщайн падна с 2:4 у дома от Айнтрахт. Така новакът остава с 1 точка и е на последното 18-то място.

Прогноза: Байер Леверкузен – Холщайн Кил 4:0


Бохум – Волфсбург
Дата: 05.10.2024 г.
Час: 16:30

Бохум е другият отбор в Бундеслигата, който все още няма победа от началото на сезона. "Сините“ допуснаха четвърта загуба до момента, след като този път отстъпиха с 2:4 на гости на Борусия Дортмунд и то след пълен обрат. Поражението остави Бохум с 1 точка, а отборът е на предпоследната 17-та позиция.

Гол в 97-ата минута лиши Волфсбург от това да запише втора победа за сезона и първа пред собствена публика. Възпитаниците на Ралф Хазенхютъл завършиха 2:2 у дома срещу вицешампиона Щутгарт и добавиха само една точка към актива си, като в момента Волфсбург е с 4 пункта и е на 13-то място.

Прогноза: Бохум – Волфсбург 0:1


Унион Берлин – Борусия Дортмунд
Дата: 05.10.2024 г.
Час: 16:30

Унион Берлин инкасира първа загуба за сезона, след като преди седмица столичани отстъпиха драматично на гости на Борусия Мьонхенгладбах с 0:1 след гол в продължението на мача. "Железните“ остават с 8 точки и в момента са 9-ти в колоната. Щайн и Юранович са контузени за домакините.

Борусия Дортмунд се върна бързо на победният път и в последния си мач от първенството "жълто-черните“ стигнаха до пълен обрат при домакинството си на предпоследния Бохум за крайното 4:2. BVB е с 10 точки и е 5-ти в класирането. През седмицата вестфалци записаха втори успех в Шампионската лига, унизявайки със 7:1 у дома шотландския първенец Селтик. Адейеми, Мален и Рейна са аут.

Прогноза: Унион Берлин – Борусия Дортмунд 1:2


Вердер Бремен – Фрайбург
Дата: 05.10.2024 г.
Час: 16:30

Вердер постигна втора победа от началото на сезона, като този път "бременските музиканти“ записаха фамозен пълен обрат за крайното 4:3 на гости на Хофенхайм. Северняците имат 8 точки са 10-ти в таблицата.

Фрайбург инкасира втора загуба до момента и първа на собствен терен. Преди седмица южняците допуснаха малко очаквано поражение у дома от новака Санкт Паули за крайното 0:3. Фрайбург е с 9точки и е на 7-мо място в колоната.

Прогноза: Вердер Бремен – Фрайбург 2:2


Санкт Паули – Майнц 05
Дата: 05.10.2024 г.
Час: 19:30

След тежкия старт на сезона за новака Санкт Паули, състоящ се от три загуби и равенство, в предишния кръг северняците стигнаха до първи успех и се разправиха с 3:0 на гости на амбициозния Фрайбург. "Пиратите“ имат 4 точки и са 14-ти в подреждането.

Седмица след като записа първата си победа за новия сезон, Майнц 05 отново загуби. Този път "червените“ отстъпиха с 0:2 у дома от Хайденхайм. Поражението остави хората на Бо Кристиансон на 12-та позиция, а Майнц е с 5 пункта.

Прогноза: Санкт Паули – Майнц 05 2:1


Хайденхайм – РБ Лайпциг
Дата: 06.10.2024 г.
Час: 16:30

Сензацията от последния сезон в Бундеслигата Хайденхайм прекъсна серията от две поредни загуби и в предишния кръг клубът от едноименния град записа трети успех до момента, като надигра с 2:0 като гост състава на Майнц 05. Хайденхайм е 6-ти и е с 9 точки.

След двете поредни нулеви равенства в първенството амбициозният РБ Лайпциг се отпуши и разби с 4:0 у дома Аугсбург. "Червените бикове“ продължават да нямат загуба, като са с 11 точки и заемат 3-то място и са с два пункта зад лидера Байерн Мюнхен.

Прогноза: Хайденхайм – РБ Лайпциг 1:3


Щутгарт – Хофенхайм
Дата: 06.10.2024 г.
Час: 20:30

След серията от две поредни победи вицешампионът Щутгарт записа равенство в последния си мач, завършвайки 2:2 на гости на Волфсбург. "Швабите“ могат да са доволни от спечелената точка, тъй като стигнаха до ремито след гол дълбоко в добавеното време. В момента селекцията на Себастиан Хьонес е с 8 пункта и е на 8-мо място в класирането.

Пропадането на Хофенхайм продължава и в предишния кръг "сините“ инкасираха четвърта поредна загуба, която беше много болезнена. Хофе падна с 3:4 у дома от Вердер и то след като водеше с три гола аванс. Поражението остави играчите на Пелегрино Матарацо, чийто стол все повече започва да се клати, с актив от 3 точки, а Хофенхайм е 16-ти в подреждането.

Прогноза: Щутгарт – Хофенхайм 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
51