Томас Мюлер: Всеки мач срещу Байер ще бъде труден


Н. Гавазов

Томас Мюлер: Всеки мач срещу Байер ще бъде труден

Полузащитникът на Байерн Томас Мюлер сподели очакванията си за предстоящия мач от 5-ия кръг на германската Бундеслига с Байер Леверкузен. Срещата ще се проведе на 28 септември, събота.

"Първо, феновете трябва да оценят тези два отбора и последвалата конфронтация. И двата отбора са сред най-вълнуващите в лигата. В международен план Байерн също бе най-големият германски отбор от много години, но Леверкузен успя да ни детронира. Трябва да им свалите шапка. Те счупиха рекорди, но не става дума толкова за рекордите, колкото за това как са ги счупили.

Начинът, по който играе Байер, отделните играчи, с които разполагат, и начина, по който действат като отбор, знаете, че всеки мач срещу тях ще бъде наистина труден. Те не само могат да играят добър футбол, но могат и да страдат. Те никога не се предават - броят на головете, които вкарват накрая, е безумен. Когато имат нужда от нещо, те чукат на вратата, докато някой не им отвори, и винаги изглежда, че има някой, който може да осигури решителния момент. Ето защо смятам, че този мач ще бъде вълнуващ до самия край“, цитира Мюлер официалният сайт на Бундеслигата.

  Сподели
17