Анонс на 24-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 24-ти кръг на Бундеслигата

Бохум – РБ Лайпциг
Дата: 02.03.2024 г.
Час: 16:30

Седмица след гръмкия успех у дома над Байерн Мюнхен с 3:2 Бохум допусна загуба на гости на Борусия Мьонхенгладбах за крайното 2:5. Поражението остави "сините“ с 25 точки, като рурци са непосредствено над опасната зона и заемат 15-ото място в подреждането. Антви-Адйей, Езер, Масович, Орман, Остерхаге и Рейман пропускат предстоящия двубой.

РБ Лайпциг не успя да спечели в четвърта поредна визита. Този път "червените бикове“ паднаха с 1:2 на гости на Байерн Мюнхен и то след допуснат гол в добавеното време. Хората на Марко Розе остават на 5-то място, като са с 40 точки и продължават борбата за място в Топ 4 и участие в Шампионската лига. Клостерман и Шлагер са аут за гостите.

Прогноза: Бохум – РБ Лайпциг 2:3


Дармщад – Аугсбург
Дата: 02.03.2024 г.
Час: 16:30

Новакът Дармщад е без победа вече в 16 поредни мача и по всичко личи, че едва ли "лилиите“ ще успеят да се спасят от изпадане. В момента отборът от едноименния град е на последното 18-то място и има 13 пункта. В предишния кръг Дармщад завърши 1:1 на гости на Вердер.

Аугсбург прекъсна серията от четири поредни мача без успех и преди седмица възпитаниците на Енрико Маасен стигнаха до обрат за крайното 2:1 у дома срещу Фрайбург. Баварците са 11-ти и са с 26 точки.

Прогноза: Дармщад – Аугсбург 0:1


Хайденхайм – Айнтрахт Франкфурт
Дата: 02.03.2024 г.
Час: 16:30

Дебютантът Хайденхайм записа пето равенство за последните си седем мача в Бундеслигата. В предишния кръг тимът от едноименния град завърши 2:2 на гости на Унион Берлин. С добавената точка Хайденхайм има общо 28 и е на 10-та позиция в таблицата.

Айнтрахт е в серия от три последователни ремита в първенството. В последния си мач "орлите“ стигнаха до 2:2 у дома срещу Волфсбург след гол в добавеното време. Играчите на Дино Топмьолер запазват засега заеманото от тях 6-то място, като Айнтрахт е с 34 точки.

Прогноза: Хайденхайм – Айнтрахт Франкфурт 2:2


Майнц 05 – Борусия Мьонхенгладбах
Дата: 02.03.2024 г.
Час: 16:30

Борещият се за оцеляване отбор на Майнц 05 допусна 12-та загуба до момента, след като в предишния кръг "червените“ отстъпиха с 1:2 на гости на лидера Байер Леверкузен. Майнц остава под чертата, като е на предпоследното 17-то място със своите 15 точки и целта пред отбора ще е да завърши една позиция по-напред, за да може да играе бараж за оставането си в елитната дивизия.

Борусия Мьонхенгладбах прекъсна серията от пет поредни мача без победа и в предишния кръг "жребчетата“ се разправиха у дома над Бохум за крайното 5:2. Селекцията на Херардо Сеоане има 25 точки и е на 12-то място в колоната.

Прогноза: Майнц 05 – Борусия Мьонхненгладбах 1:1


Унион Берлин – Борусия Дортмунд
Дата: 02.03.2024 г.
Час: 16:30

Унион Берлин се стабилизира, като "железните“ нямат загуба вече в четири поредни кръга. В последния от тях столичани завършиха 2:2 у дома срещу новака Хайденхайм. Възпитаниците на Ненад Биелица са 14-ти и са с 25 точки. Госенс е наказан за домакините.

Серията от осем поредни мача без загуба за Борусия Дортмунд приключи в предишния кръг, когато "жълто-черните“ инкасираха малко очаквано поражение с 2:3 у дома от Хофенхайм. Благодарение на грешната стъпка на РБ Лайпциг BVB успя да запази заеманото 4-то място, а хората на Един Терзич са 41 точки. Алер, Кобел и Нмеча са контузени, а Мален е наказан.

Прогноза: Унион Берлин – Борусия Дортмунд 0:2


Волфсбург – Щутгарт
Дата: 02.03.2024 г.
Час: 19:30

Волфсбург записа равенство 2:2 в предишния кръг на гости на Волфсбург. "Вълците“ могат да съжаляват, тъй като изтърваха успеха в добавеното време. Така Волфсбург е без победа вече в осем поредни мача, като за този период тимът записа шест ремита и две загуби. "Вълците“ са 13-ти и имат 25 точки. Рожерио е аут за домакините.

Щутгарт не успя да запише пети пореден успех, след като в предишния кръг "швабите“ завършиха изненадващо 1:1 у дома срещу борещия се за оцеляване състав на Кьолн. Играчите на Себастиан Хьонес остават 3-ти във временното класиране, като имат 47 точки. Нартей и Загаду са с травми за южняците.

Прогноза: Волфсбург – Щутгарт 1:2


Кьолн – Байер Леверкузен
Дата: 03.03.2024 г.
Час: 16:30

Кьолн записа трето равенство за последните си пет мача в първенството. В предишния кръг "козлите“ стигнаха до изненадващо 1:1 на гости на солидния Щутгарт. Играчите на Щефен Баумгарт са 16-ти със своите 17 точки и по всичко личи, че целта пред Кьолн ще е да запазят тази позиция, за да могат да играят бараж за оставане в елитната дивизия. Ут и Валдшмид са контузени за домакините.

Байер Леверкузен записа 19-ти успех от началото на сезона, като "аспирините“ са непобедни до момента. Преди седмица играчите на Чаби Алонсо направиха нова крачка към първа титла в клубната история, надигравайки с 2:1 у дома предпоследния Майнц 05. Така Леверкузен продължава да е едноличен водач и да удържа първото място, като има 57 точки, което е с осем повече спрямо Байерн Мюнхен. Артур и Бонифас продължават да лекуват травми за "аспирините“.

Прогноза: Кьолн – Байер Леверкузен 0:3


Хофенхайм – Вердер Бремен
Дата: 03.03.2024 г.
Час: 18:30

Хофенхайм записа първа победа за новата 2024 г., с която сложи край на серията от осем поредни мача без успех. В предишния кръг възпитаниците на Пелегрино Матарацо се наложиха изненадващо над гранда Борусия Дортмунд и то като гост за крайното 3:2. Така Хофе събра 30 точки и е на 7-ото място в подреждането.

Вердер пък се изложи и не успя да победи у дома последния в таблицата Дармщад, като двубоят завърши 1:1. "Бременските музиканти“ също имат 30 пункта и са 8-ми в класирането.

Прогноза: Хофенхайм – Вердер Бремен 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
239