Байерн с голям провал и срещу Бохум


FUTBOL-TV

Байерн с голям провал и срещу Бохум

Пропадането на Байерн Мюнхен продължава. Баварците записаха трета поредна загуба, падайки с 2:3 във визитата си на Бохум. След пораженията от Байер Леверкузен за първенство и от Лацио в Шампионската лига тимът на Томас Тухел трябваше да преживее и унижението да бъде победен и от борещия се за оцеляването си Бохум.

В 14-ата минута Джамал Мусиала стреля опасно, Риман успя да избие, но след това топката попадна отново в Мусиала, който финтира защитник на домакините и с топовен изстрел с десния крак откри резултата - 0:1 за Байерн.

В 38-ата минута Бохум направи добра контраатака, при която Антони Лосила изведе Такума Асано, който бе изпуснат от Де Лихт и простреля Нойер за 1:1. Изравнителният гол вдъхнови още повече домакините, които продължиха да нападат настървено. Така се стигна до 44-тата минута, когато Кевин Щьогер центрира от корнер, а Кевен Шлотербек засече с глава и направи пълен обрат - 2:1 за Бохум. 

В 76-ата Упамекано фаулира Шолтербек в наказателното поле. Реферът отсъди дузпа и показа жълт картон на френския бранител, който бе втори за него в мача. Кевин Щьогер не пропусна от бялата точка - 3:1, а Байерн остана да доиграе последния четвърт час от мача с човек по-малко.

В края Хари Кейн вкара втори гол за Байерн, който бе под №25 за него в Бундеслигата от началото на сезона. За повече обаче не остана време.

  Сподели
187