Хайнер говори за бъдещето на Нойер и Мюлер


Н. Гавазов

Хайнер говори за бъдещето на Нойер и Мюлер

Президентът на Байерн Херберт Хайнер говори за бъдещето на вратаря Мануел Нойер и халфа Томас Мюлер в клуба.

"Нойер? Ако всичко се развие както напоследък, няма нищо против нов договор. Но сега ще дадем време на Нойер и тогава ръководството на клуба спокойно ще седне с него. Изглежда вече е на път към най-добрата си форма. Мануел знае какво има в Байерн и ние знаем какво има в него. Мюлер? Той е ветеран на клуба - никога няма да има друг като него. Но няма нужда да бързате и с Томас. Той знае колко много всички ние го ценим.

Ще задържим ли Мюлер и Нойер в клуба на други позиции след приключването? Ще се радвам да видя играчи като Нойер, Мюлер и Бастиан Швайнщайгер да се присъединят към Байерн в бъдеще. Тази семейна атмосфера също се оценява от нашите фенове и членове на отбора“, заяви Хайнер.

Нойер играе за Байерн от 2011 г. През това време той изигра 491 мача, в 235 от които запази суха мрежа, а в останалите пропусна 386 гола. Договорът на 37-годишния вратар с клуба е до лятото на 2024 година.

Мюлер е възпитаник на Байерн Мюнхен и е извървял целия път от академията до основния отбор. 34-годишният халф изигра 679 мача за германския клуб, вкара 237 гола и даде 261 асистенции. Договорът с Байерн е до лятото на 2024 г.

  Сподели
196