Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата

Хофенхайм – Борусия Дортмунд
Дата: 29.09.2023 г.
Час: 21:30

След като предишният сезон не беше никак сполучлив за Хофенхайм, сега "сините“ отново напомнят за най-силните си кампании в Бундеслигата. Хофе започна със загуба, но сега е в серия четири поредни победи. Последната от тях беше на гости на коравия Унион Берлин за крайното 2:0. Играчите на Пелегрино Матарацо са 5-ти и са с 12 пункта. Гайгер и Джон са аут за домакините.

Борусия Дортмунд записа минимален успех с 1:0 над Волфсбург благодарение на точното изпълнение на капитана Марко Ройс в средата на второто полувреме. Като цяло BVB имаха доста положения, но в крайна сметка стигнаха само до едно попадение, което се оказа достатъчно. Това беше трети успех до момента за вестфалци. Дортмунд е 6-ти и е с 11 пункта. Мюние, Мори и Забицер са в лазарета на гостите.

Прогноза: Хофенхайм – Борусия Дортмунд 2:3


Кьолн – Щутгарт
Дата: 30.09.2023 г.
Час: 16:30

Кьолн определено е в криза след първите пет кръга на сезона, в които "козлите“ спечелиха само 1 точка. Отборът от Карнавалния град отстъпи в преди седмица от Вердер с 1:2 и след обрат. Кьолн е под чертата, като заема 16-то място в подреждането.

Щутгарт пък записа трета поредна победа и общо четвърта до момента. Този път "швабите“ очаквано сразиха с 3:1 у дома новака Дармщад. Южняците са с 12 точки и са на 3-та позиция в колоната.

Прогноза: Кьолн – Щутгарт 0:1


Бохум – Борусия Мьонхенгладбах
Дата: 30.09.2023 г.
Час: 16:30

Бохум започна новия сезон с тежка загуба на гости на Щутгарт, а след това "сините“ бяха в серия от три поредни ремита. В предишния кръг обаче играчите на Томас Леч бяха пометени на гости на Байерн Мюнхен за крайното 0:7. Вестфалци са 14-ти и имат 3 пункта.

Борусия Мьонхенгладбах инкасира трета загуба на сметката си, като отстъпи с 0:1 у дома от солидния РБ Лайпциг. "Жребчетата“ продължават да са без победа до момента, като селекцията на Херардо Сеоане са 15-ти и имат 2 точки.

Прогноза: Бохум – Борусия Мьонхенгладбах 1:2


Хайденхайм – Унион Берлин
Дата: 30.09.2023 г.
Час: 16:30

Седмица след като записа историческия си първи успех в Бундеслигата, Хайденхайм допусна загуба. Поражението беше трето за дебютанта от началото на сезона и дойде на гости на устремилия се към титлата отбор на Байер Леверкузен с 1:4. Хайденхайм е с 4 точки и е 13-ти.

Участникът в Шампионската лига Унион започна сезона две победи, но сега хората на Урс Фишер са в мини криза и са в серия от три последователни поражения в първенството. В предишния кръг "железните“ отстъпиха с 0:2 у дома от Хофенхайм. Столичани остават с 6 точки и са 10-ти.

Прогноза: Хайденхайм – Унион Берлин 1:3


Майнц 05 – Байер Леверкузен
Дата: 30.09.2023 г.
Час: 16:30

Кризата в Майнц се разраства и в предишния кръг "червените“ допуснаха трета поредна загуба в Бундеслигата и общо четвърта до момента. Този път "05“ отстъпиха с 1:2 от Аугсбург и то след обрат. Майнц е на последното 18-то място и е само с 1 точка на сметката си. Отсъстващи за домакините са Буркард, Ханхе-Олсен, Лейч, Мвене, Вайпер и Винер.

Устремилият се към титлата отбор на Байер Леверкузен записа четвърти успех за сезона, като в предишния кръг "аспирините“ очаквано се наложиха с 4:1 у дома над дебютанта Хайденхайм. Играчите на Чаби Алонсо имат 13 точки, но вече са 2-ри, тъй като Байерн Мюнхен ги задмина след разгромната победа над Бохум. Шик, Артур и Фосу-Менса продължават да лекуват травми.

Прогноза: Майнц 05 – Байер Леверкузен 0:3


Волфсбург – Айнтрахт Франкфурт
Дата: 30.09.2023 г.
Час: 16:30

Волфсбург инкасира втора загуба за сезона, като и този път поражението дойде далеч от дома. В последния си мач от първенството "вълците“ отстъпиха с 0:1 на гости на Борусия Дортмунд. Хората на Нико Ковач са с 9 точки и са 7-ми.

Айнтрахт продължава да ниже реми след реми. "Орлите“ са в серия от четири поредни равенства, като предишното дойде у дома срещу Фрайбург за 0:0. Играчите на Дино Топмьолер имат 7 точки и са 8-ми.

Прогноза: Волфсбург – Айнтрахт Франкфурт 2:0


Дармщад – Вердер Бремен
Дата: 01.10.2023 г.
Час: 16:30

Дармщад допусна четвърта загуба за сезона, като този път новакът отстъпи с 1:3 на гости на Щутгарт. "Лилиите“ имат 1 точки и са на предпоследното 16-то място в подреждането.

Вердер записа втора победа пред собствена публика. Преди седмица "бременските музиканти“ се наложиха с 2:1 над Кьолн. Северняците имат 6 точки и са 11-ти в колоната.

Прогноза: Дармщад – Вердер Бремен 0:2


Фрайбург – Аугсбург
Дата: 01.10.2023 г.
Час: 18:30

Амбициозният тим на Фрайбург прекъсна негативната серия от две поредни загуби, но южняците не успяха да спечелят. В последния си мач от първенството хората на Кристиан Щрайх поделиха точките на гости на Айнтрахт за крайното 0:0. Южняците имат 7 точки и са 9-ти.

Аугсбург пък записа първа победа в първенството. В предишния кръг баварците сразиха след обрат Майнц 05 за крайното 2:1. Възпитаниците на Енрико Маасен са с 5 пункта и в момента са 12-ти.

Прогноза: Фрайбург – Аугсбург 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
328