Байерн има да си връща на Аугсург


Н. Атанасов

Байерн има да си връща на Аугсург

Байерн Мюнхен - Аугсбург
Стадион: "Алианц Арена“, Мюнхен
Дата: 11.03.2023 г.
Час: 16:30

Байерн Мюнхен победи Щутгарт с 2:1 като гост в двубой от 23-ия кръг на германското първенство по футбол и отново се върна на върха във временното класиране. След втория се пореден успех в Бундеслигата Байерн събра 49 точки, колкото има и вторият Борусия Дортмунд. Байерн бе по-силен от за гостите се разписаха Матайс де Лихт в 39-ата минута и Ерик Максим Чупо-Мотинг в 62-ата, а Хуан Переа намали за Щутгарт в 88-ата минута.

През седмицата играчите на Юлиан Нагелсман изиграха нов силен двубой срещу френския ПСЖ в Шампионската лига и отново победиха съперника, но този път с 2:0 у дома. Така баварците ще играят на 1/4-финалите в най-престижния клубен турнир.

За предстоящия двубой аут за домакините са Нойер и Ернандес.

Аугсбург записа четвърта поредна домакинска победа, след като в предишния кръг тимът от едноименния град се наложи с 2:1 над Вердер. Така играчите на Енрико Маасен вече имат 27 точки и са 13-ти в подреждането, като засега баварците са на осем пункта от опасната зона.

Проблемите за Аугсбург са свързани с посредствените им изяви далеч от дома, където тимът е в серия от четири последователни загуби.

Аут за визита в Мюнхен са Хан, Оксфорд, Речбекай, Стрьобъл и Удуохай.

Байерн има да си връща на Аугсбург за загубата, която по-скромният регионален съперник нанесе на шампиона по-рано през кампанията с 0:1.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Аугсбург 4:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Аугсбург (Енрико Маасен)
 
Гикиевич
   
Гумни
Гувелеу
Бауер
Педерсен
Енгелс
Баумгартлингер
Майер
Демирович
Бельо
Бериша
Чупо-Мотинг
Мусиала
Мюлер
Дейвис
Горецка
Кимих
Коман
Де Лихт
Упамекано
Павар
   
Зомер
 
Байерн Мюнхен (Юлиан Нагелсман)

Обоснована прогноза: Байерн Мюнхен - Аугсбург 4:0

  Сподели
431