Кансело: Ако Ман Сити искаше, нямаше да ме пусне


Н. Гавазов

Кансело: Ако Ман Сити искаше, нямаше да ме пусне

Крайният защитник на Байерн Жоао Кансело сподели мнението си за богатата трофейна история на клуба, говори за напускането си от Манчестър Сити, а също така отговори на въпроса дали Байерн Мюнхен ще активира клаузата за откупуване, която е разписана в договор между отборите.

"Байерн Мюнхен винаги е претендент за спечелването на всички трофеи, включително Шампионска лига. Това е част от историята на клуба. Те имат шест титли в Шампионска лига, отстъпвайки само на Реал Мадрид и Милан.

Ако Манчестър Сити искаше, нямаше да ме пуснат да си тръгна, защото имах договор. Аз съм голям професионалист, винаги съм давал всичко от себе си във всичките си клубове. Да, имам труден характер, но никога и при никакви обстоятелства не съм проявявал неуважение към съотборници или треньори.

Байерн има точка за активиране на обратно изкупуване и не знам дали я активират или не. Но докато съм тук, ще направя всичко по силите си за клуба. Дисциплината тук е много силна, начинът, по който работят на тренировки е впечатляващ“, заяви Кансело.

  Сподели
403