Късен гол спаси точката за Байерн


FUTBOL-TV

Късен гол спаси точката за Байерн

Лидерът в Бундеслигата Байерн Мюнхен отново изигра посредствен мач и беше близо до срамна загуба на "Алианц арена", завършвайки 1:1 срещу Кьолн в среща от 17-ия кръг на първенството. 

Двубоят започна повече от изненадващо с ранен гол за гостите от Кьолн. В 4-ата минута "козлите" изпълниха корнер, при който Чабо продължи с глава за Ели Скири, а от близка дистанция тунизиецът нямаше как да сгреши - 0:1.

Естествено, случилото се накара домакините да хвърлят всичките си усилия в атака. До почивката пред вратата на Марвин Швабе имаше достатъчно възможности за изравняване, но 27-годишният германец се намеси решително при удари на Гнабри и Бенжамен Павар.

След почивката баварците продължиха да опитват да се спасят от загубата. Секунди преди края на редовното време натискът на Байер най-накрая даде резултат. Топката се спря удобно за Йошуа Кимих и той отправи страховит удар от дистанция, който най-накрая преодоля Швебе. Преди да влезе във вратата кълбото рикошира от горната част на дясната греда, за да се оплете мрежата по красив начин.

  Сподели
411