Анонс на 9-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 9-ти кръг на Бундеслигата

Хофенхайм - Вердер Бремен
Дата: 07.10.2022 г.
Час: 21:30

Хофенхайм записа второ поредно равенство, след като в предишния кръг "сините“ направиха 1:1 на гости на Херта. С добавената точка играчите на Андре Брайтенрайтер имат общо 14 и са на 5-то място в класирането. Бебу, Бичакчич и Хюбнер са аут за домакините.

Новакът Вердер записа първа победа пред собствена публика от началото на сезона. Преди седмица "бременските музиканти“ се наложиха с изразителното 5:1 над Борусия Мьонхенгладбах. Северняците са 8-ми и имат 12 пункта. Мбом и Салифу са контузени за гостите.

Прогноза: Хофенхайм - Вердер Бремен 2:2


Аугбург - Волфсубрг
Дата: 08.10.2022 г.
Час: 16:30

Силната серия на Аугсбург продължи в предишния кръг, когато баварците записаха трети последователен успех и общо четвърти до момента. Този път възпитаниците на Маркус Вайнцйрл се наложиха с 3:2 на гости на новака Шалке 04. Аугсбург е с 12 точки и е на 10-та позиция в таблицата. Бериша е наказан, а с контузии са Дорш, Оксфорд, Базее, Стрьобъл и Удуохай.

Волфсбург постигна втори успех до момента и първи на собствена публика. Преди седмица "вълците“ надиграха драматично Щутгарт с 3:2 след победен гол в добавеното време. Хората на Нико Ковач са 13-ти и имат 8 точки. Крузе и Шулце са с травми.

Прогноза: Аугсбург - Волфсбург 2:1


Байер Леверкузен - Шалке 04
Дата: 08.10.2022 г.
Час: 16:30

Кризата в Байер Леверкузен се разраства и в предишния кръг "аспирините“ инкасираха пета загуба от началото на сезона и паднаха с 0:4 от шампиона Байерн Мюнхен. Байер е на предпоследното 17-то място и има 5 точки. Белараби, Паласиос и Вирц са извън сметките за домакините. През седмицата Херардо Сеоане беше уволнен от треньорския пост в Байер Леверкузен, а швейцарецът беше наследен от легендата на Ливърпул, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен Чаби Алонсо.

Новакът Шалке 04 записа втора поредна загуба и четвърта до момента, падайки с 2:3 у дома от Аугсбург. "Кралскосините“ са 15-ти и имат 6 точки. Камински, Ван ден Берг и Салазар са контузени.

Прогноза: Байер Леверкузен - Шалке 04 2:1


Бохум - Айнтрахт Фрнакфурт
Дата: 08.10.2022 г.
Час: 16:30

Кризата в Бохум започва да придобива все по-застрашителни размери. В предишния кръг "сините“ допуснаха седмата загуба от началото на сезона, като този път паднаха с 0:4 на гости на РБ Лайпциг. Така вестфалци са един от двата отбора до момента, които все още нямат победа в актива си, като заемат последното 18-то място и са с 1 точка. Асано, Граве, Йохансон и Мусе са аут.

Айнтрахт пък постигна втора поредна победа и общо четвърта в актива си. Преди седмица "орлите“ се разправиха с 2:0 у дома над лидера Унион Берлин. По този начин играчите на Оливер Гласен събраха 14 точки и се изкачиха до 6-ото място в колоната. Бута, Онгуене и Туре са контузени, а Муани е наказан.

Прогноза: Бохум - Айнтрахт Франкфурт 0:2


Майнц 05 - РБ Лайпциг
Дата: 08.10.2022 г.
Час: 16:30

Майнц 05 инкасира втора поредна загуба като гост и общо трета на сметката си. В предишния кръг "червените“ отстъпиха с 1:2 на коравия Фрайбург. Поражението остави селекцията на Бо Свенсон с 11 пункта, а Майнц е на 12-та позиция в подреждането. Мустафа и Райс са аут.

РБ Лайпциг записа трети пореден домакински успех, като този път "червените бикове“ се разправиха с 4:0 у дома над последния Бохум. Проблемите за ръководения от Марко Розе тим са свързани с колебливите изяви далеч от дома. В момента Лайпциг е на 11-то място и има 11 точки. Олмо, Гулаши, Клостерман и Лаймер са в лазарета на гостите.

Прогноза: Майнц 05 - РБ Лайпциг 1:3


Борусия Мьонхенгладбах - Кьолн
Дата: 09.10.2022 г.
Час: 16:30

Борусия Мьонхенгладбах допусна втора загуба от началото на кампанията, като този път поражението беше много изразително. "Жребчетата“ бяха разбити с 1:5 при гостуването си на новака Вердер, а след него вестфалци остават с 12 точки и заемат 9-то място в подреждането. Дукуре, Итакура, Нойхаус и Волф са аут.

Кьолн пък записа трети успех и в предишния кръг "козлите“ се наложиха с 3:2 у дома над гранда Борусия Дортмунд. Така хората на Щефен Баумгарт вече имат 13 пункта и са 7-ми в колоната. В лазарета на гостите са Андерсон, Чабот, Лемперле, Лимниос, Олесен и Тилман.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах - Кьолн 2:2


Херта Берлин - Фрайбург
Дата: 09.10.2022 г.
Час: 18:30

Съставът на Херта записа трето поредно равенство и общо четвърто до момента. Този път "Старата дама“ завърши 1:1 у дома с Хофенхайм. Столичани имат 7 точки и са на 14-то място в класирането. Боетиус, Гехтер, Ярщайн, Нсона и Уремович са контузени.

Амбициозният Фрайбург постигна пети успех до момента, като в предишния кръг южняците се наложиха с 2:1 над Майнц 05. По този начин възпитаниците на Кристиан Щрайх събраха 17 точки и се изравниха с лидера Унион Берлин, но Фрайбург е на 2-ро място заради по-лошата си голова разлика. Езеквем и Салай продължават да са извън сметките за гостите.

Прогноза: Херта Берлин - Фрайбург 0:1


Щутгарт - Унион Берлин
Дата: 09.10.2022 г.
Час: 20:30

Щутгарт инкасира втора поредна загуба и общо трета до момента. В предишния кръг "швабите“ отстъпиха с 2:3 на гости на Волфсбург, като хората на Пелегрино Матарацо остават един от двата отбора, които все още нямат победа от началото на сезона. Южняците са 16-ти и имат 5 пункта. Вагноман е единственият отсъстващ за домакините.

Сензацията Унион Берлин допусна първа загуба на сметката си. Това се случи преди седмица, когато "железните“ отстъпиха с 0:2 на гости на Айнтрахт. Въпреки поражението, възпитаниците на Урс Фишер запазват лидерското си място и са със 17 точки, с колкото е и Фрайбург. Мьовалд, Йозтуналът и Мачиевски са аут.

Прогноза: Щутгарт - Унион Берлин 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
455