Байерн се издъни с още едно равенство (видео)


FUTBOL-TV

Байерн се издъни с още едно равенство (видео)

Хофенхайм и Байерн Мюнхен изиграха двубой от 26-ия кръг на Бундеслигата. Изненадващо мачът завърши при равен резултат 1:1 като най-радостни от това би трябвало да са футболистите на Борусия Дортмунд, които имат да догонват лидера Байерн.

Първата добра ситуация бе за домакините. Андрей Крамарич стреля към Нойерн, но той се справи без проблем. Малко по-късно Мюлер и Гнабри разиграха добре топката, но Оливер Бауман защите успешно вратата си. В 27-та минута гол за Байерн бе отменен заради засада. В 32-та минута обаче Хофенхайн поведе. Раум подаде към Кристоф Баумгартнер, който вкара гол за 1:0.

В добавеното време на първото полувреме Левандовски успя да отбележи гол и да вдъхне кураж на съотборниците. Той се извиси над всички при изпълнение на корнер от Кимих и вкара безпощадно с глава.

Втората част започна с още един отменен гол за Байерн. По-късно Сане стреля чудесно, но Бауман спаси с една ръка. Томас Мюлер определено нямаше късмет, защото днес изпусна поредна отлична възможност. Той стреля мощно, но Щефан Пош спаси по интересен начин първо с гръб, а после и с ръка. Основателните претенции на Мюлер за дузпа незнайно защо не бяха уважени. В 79-та минута Крамарич се опита да обърне резултата, но Нойер спаси.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
481