Байерн с провал на старта на годината (видео)


FUTBOL-TV

Байерн с провал на старта на годината (видео)

Байерн Мюнхен записа малко очаквана загуба при подновяването на сезона в Бундеслигата. От първия съдийски сигнал над Мюнхен валеше изобилен сняг. Въпреки че теренът беше в перфектно състояние, поради ниската температура, условията на игра бяха тежки. Баварците загубиха с 1:2 у дома от Борусия Мьонхенгладбах и регистрираха трето поражение през кампанията.

При това Байерн бе успял да открие резултата чрез Роберт Левандовски  в 18-ата минута. Мюлер намери Лева в наказателното поле, той елиминира Янтшке още с поемането на топката и с мощен шут я заби във вратата.

Гостите обаче успяха да се съвземат след получени гол и бързо възстанови равенството. В 27-ата минута защитата на Байерн не успя да се справи с едно на пръв поглед безобидно центриране. Флориан Нойхаус овладя на чиста позиция и без особени затруднения успя да преодолее Свен Улрайх.

Мьонхенгладбах дори стигна до пълния обрат в резултата само четири минути по-късно. Топката беше центриране в наказателното поле от ъглов удар. Щефан Лайнер успя да скочи най-високо и с глава отбеляза.

След почивката Зомер  на няколко пъти се намеси решаващо и не допусна да се стигне до нов гол в неговата врата. В 84-тата минута гостите пък можеха да стигнат до трети гол. Капитанът Ларс Щиндъл комбинира с Аласан Плеа, който преодоля Забитцер и стреля, но Улрайх съумя да избие в ъглов удар. Така Байерн инкасира малко очкавана загуба.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
613