Байерн ще запише нов успех


Н. Атанасов

Байерн ще запише нов успех

Аугсбург - Байерн Мюнхен
Стадион: "WWK Арена“, Аугсбург
Дата: 19.11.2021 г.
Час: 21:30

По всичко личи, че и през настоящия сезон отборът на Аугсбург ще е активно замесен в борбата за оцеляване. Преди паузата за националните отбори баварците отстъпиха с 0:1 на гости на коравия Волфсбург. Това беше шесто поражение за хората на Маркус Вайнцийрл от началото на кампанията, а Аугсбург остава с 9 точки и е под чертата, заемайки 16-та позиция в подреждането.

С контузии за домакините са Стрьобъл, Базее и Йенсен.

Байерн Мюнхен и Фрайбург изиграха мач от 11-ия кръг на Бундеслигата. Въпреки че Фрайбург се представя чудесно от началото на сезона, лидерът във временното класиране надделя и в този двубой, завършил при резултат 2:1.

В 30-та минута Леон Горецка даде аванс на домакините след добре организирана атака за 1:0. Вторият гол в мача бе отново за Байерн. Робърт Левандовски добави за 2:0 при изстрел на метър от голлинията.

Фрайбург върна едно попадение, след като Яник Хаберер пое топката пред наказателното поле, успя да се обърне покрай Нианзу Куаси и простреля Нойер за 2:1.

Това бе девети успех за гранда от началото на сезона, като играчите на Юлиан Нагелсман остават едноличен лидер и имат в актива си 28 точки. Благодарение на грешната стъпка на преследвача Борусия Дортмунд, авансът на баварците на върха вече е четири пункта.

Аут за гостите са Зюле и Улрайх.

Прогноза: Аугсбург – Байерн Мюнхен 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Юлиан Нагелсман)
 
Нойер
   
Павар
Упамекано
Ернандес
Дейвис
Кимих
Забицер
Коман
Мюлер
Сане
Левандовски
Нидерлехнер
Калиджури
Груесо
Майер
Варгас
Хан
Педерсен
Оксфор
Гувелею
Гумни
   
Гикиевич
 
Аугсбург (Маркус Вайнцийрл)

Обоснована прогноза: Аугсбург - Байерн Мюнхен 0:3

  Сподели
355