Байерн остава на върха, а Лева не пропусна да се нареди до голмайсторите (видео)


FUTBOL-TV

Байерн остава на върха, а Лева не пропусна да се нареди до голмайсторите (видео)

Байерн Мюнхен победи Хофенхайм с 4:0 при домакинския си мач днес. Интересен факт е, че преди няколко дни баварците победиха Бенфика отново с 4:0 в мач от Шампионската лига. Така Байерн събра 22 точки и остава на върха във временното класиране, а веднага след тях са Борусия Дортмунд с 21 точки (играчите на Дортмунд победиха също днес Арминия с 3:1).

Въпреки че Юлиан Нагелсман все още е под карантина и не присъства днес на двубоя, играта на баварците беше повече от чудесна. Още в 8-та минута Серж Гнабри отбеляза гол, който впоследствие бе отменен заради нарушение. Но Гнабри бе устремен и все пак успя да вкара в 16-та минута и да стартира резултата с 1:0.

Малко след това в 30-та минута Левандовски не пропусна да се разпише за 2:0. Класическата двойка Мюлер - Левандовски изигра положението и даде сигурна преднина на отбора си. В 72-та минута шанс имаха и гостите - Жоржиньо Рютер шутира много опасно, но топката мина много близо до страничната греда.

Финалните попадения дойдоха едно след друго. В 82-та минута Чупо-Мотинг се възползва от грешка в защитата на гостите и отблизо направи 3:0, а в 87-та минута Кингсли Коман остана сам срещу вратаря и смело оформи крайното 4:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
171