Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата

Кьолн – Гройтер Фюрт
Дата: 01.10.2021 г.
Час: 21:30

Отборът на Кьолн записа трето поредно равенство, като и този път двубоя за "козлите“ завърши при резултат 1:1 и беше на гости на Айнтрахт. Кьолн е с 9 точки и се намира на 7-мо място. Хаутман, Хорн, Лемперле и Тилман са аут.

Новакът Гройтер Фюрт инкасира четвърта поредна загуба в първенството и общо пета на сметката си. Този път "детелините“ отстъпиха с 1:3 у дома от шампиона Байерн Мюнхен. Баварците са на последното 18-то място и имат 1 точка. Юнг, Нганкам и Торлак са контузени.

Прогноза: Кьолн – Гройтер Фюрт 2:0


Борусия Дортмунд – Аугсбург
Дата: 02.10.2021 г.
Час: 16:30

Борусия Мьонхенгладбах успя да победи Борусия Дортмунд с 1:0 в мач от 6-ия кръг на Бундеслигата. Слабата игра и на двата отбора не предложи нищо впечатляващо през първото полувреме освен един-единствен точен удар - попадението на Денис Закария в 37-та минута. Още по-неловко стана за дортмундци след като няколко минути след гола на съперника си те остана с човек по-малко. Бившият халф на Гладбах Махмуд Дахуд получи втори жълт картон и съответно червен. По-слабата игра на Борусия Дортмунд бе предизвестена, тъй като се знаеше, че две от звездите не взеха участие - Марко Ройс има контузия в коляното, а Ерлинг Холанд - мускулна травма. "Жълто-черните“ са 4-ти и имат 12 точки, като вече изостават на четири от върха. В лазарета на домакините са Холанд, Бюрки, Рейна, Шмелцер и Загаду, а Дауд е наказан.

Аугсбург записа трета загуба от началото на сезона, след като преди седмица баварците отстъпиха с 0:3 на гости на Фрайбург. Селекцията на Маркус Вайнцийрл е на 15-та позиция и е непосредствено над зоната на изпадащите с 5 точки. Финбогасон и Удуохай са аут.

Прогноза: Борусия Дортмунд – Аугсбург 2:1


Херта Берлин – Фрайбург
Дата: 02.10.2021 г.
Час: 16:30

Херта започна трудно сезона, като допусна три последователни загуби. След това "старата дама“ пое глътка въздух и постига два последователни успеха, но преди седмица столичани бяха размазани на гости на вицешампиона РБ Лайпциг за крайното 0:6. Така играчите на Пал Дардай остават с 6 точки, като са на 12-то място в подреждането. Ярщайн, Маолида и Торунарига са контузени.

Фрайбург продължава да няма загуба от началото на сезона, като с този престижен показател до момента може да се похвали само гранда Байерн Мюнхен. В предишния кръг южняците се справиха с Аугсбург за крайното 3:0, а двубоят беше много специален за Фрайбург, тъй като тази среща беше последната на стадиона на тима, който след паузата за националните отбори се мести на по-модерно съоръжение. Възпитаниците на Кристиан Щрайх са 5-ти и имат 12 точки. Езквем и Шмид са с травми.

Прогноза: Херта Берлин – Фрайбург 1:2


Щутгарт – Хофенхайм
Дата: 02.10.2021 г.
Час: 16:30

Съставът на Щутгарт записа пети пореден мач без успех. В предишния кръг "швабите“ завършиха 0:0 на гости на новака Бохум. Така хората на Пелегрино Матарацо имат 5 точки и са на 13-то място в класирането. Сисе, Еглоф, Фьростер, Калайджич и Санкох са аут.

Хофенхайм пък записа втора победа за сезона, след като преди седмица "сините“ нанесоха първа загуба на доскорошния лидер в класирането Волфсбург, надигравайки го с 3:1. Хофе е с 8 точки и засега се намира на 9-ото място в колоната. Бичакчич, Хюбнер и Нордвайт продължават да лекуват травми.

Прогноза: Щутгарт – Хофенхайм 2:2


Волфсбург – Борусия Мьонхенгладбах
Дата: 02.10.2021 г.
Час: 16:30

След като започна сезона с четири поредни победи дори оглави временното класиране в Бундеслигата, Волфсбург сега е в серия от два последователни двубоя без успех. В предишния кръг "вълците“ инкасираха и първа загуба, отстъпвайки с 1:3 на гости на Хофенхайм. Селекцията на Марк ван Бомел е с 13 точки и е на 3-то място в класирането. Бялек, Отавио, Шлагер и Уилиам още са контузени.

Борусия Мьонхенгладбах успя да победи Борусия Дортмунд с 1:0 в мач от 6-ия кръг на Бундеслигата. Слабата игра и на двата отбора не предложи нищо впечатляващо през първото полувреме освен един-единствен точен удар - попадението на Денис Закария в 37-та минута. Това бе втори успех за "жребчетата“, а след него играчите на Адолф Хютер са 11-ти и имат 7 точки. Дукуре, Лайнер и Тюрам са аут.

Прогноза: Волфсбург – Борусия Мьонхенгладбах 2:2


РБ Лайпциг – Бохум
Дата: 02.10.2021 г.
Час: 19:30

Амбициозният отбор на РБ Лайпциг постигна едва втора победа от началото на сезона, с която сложи край на серията от три последователни мача без успех. Преди седмица "червените бикове“ разбиха с 6:0 у дома Херта. Така играчите на Джеси Марч си оправиха головата разлика и успяха да се придвижат до 10-ото място в класирането, като Лайпциг е със 7 точки. Олмо, Халстернбер и Сарачи са с контузии.

Новакът Бохум прекъсна серията от три поредни загуби, но в предишния кръг вестфалци отново не спечелиха, като този път завършиха 0:0 у дома срещу Щутгарт. Бохум е на предпоследното 17-то място и има 4 точки. Гамбоа, Лейчш и Цолер няма да вземат участие в мача.

Прогноза: РБ Лайпциг – Бохум 4:0


Майнц 05 – Унион Берлин
Дата: 03.10.2021 г.
Час: 16:30

Коравият тим на Майнц 05 допусна втора загуба от началото на сезона, като в предишния кръг "червените“ отстъпиха с 0:1 на гости на регионалния съперник Байер Леверкузен. Възпитаниците на Бо Свенсон са с 9 точки и са на 8-мо място в класирането. Хак, Ниахате и Салай са аут за домакините.

Унион Берлин пък записа втори успех в актива си, след като преди седмица "железните“ се наложиха с минималното 1:0 у дома над Арминия Билефлед. Играчите на Урс Фишер са с 10 точки и заемат 6-та позиция. Баумгартъл и Уджа са с контузии.

Прогноза: Майнц 05 – Унион Берлин 1:1


Арминия Билефелд – Байер Леверкузен
Дата: 03.10.2021 г.
Час: 20:30

Арминия Билефелд е един от трите отбора в Бундеслигата, които продължават да нямат победа след първите шест кръга на сезона. В последния от тях "синьо-черните“ отстъпиха с 0:1 на гости на Унион Берлин. Вестфалци са 16-ти и имат 4 точки. Фернандеш и Василиадис са отсъстващи за Арминия.

Амбициозният отбор на Байер Леверкузен записа втора поредна победа и общо четвърта до момента. Преди седмица "аспирините“ се наложиха с 1:0 над Майнц 05. Хората на Херардо Сеоан се изкачиха до 2-ото място в подреждането, като имат 13 точки и са на три от лидера Байерн Мюнхен. Андрих, Баумгартлингер, Фосу-Менса, Паласиос и Тапсоба са аут за гостите.

Прогноза: Арминия Билефелд – Байер Леверкузен 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
307