Борусия Дортмунд с шеметна победа в последната минута (видео)


FUTBOL-TV

Борусия Дортмунд с шеметна победа в последната минута (видео)

Борусия Дортмунд победи Хофенхайм с 3:2 на "Сигнал Идуна Парк" в мач от 3-ия кръг на Бундеслигата. 

Още в началото на мача домакините успяха да осъществят натиск и да натикат Хофенхайм в неговата половина. В 9-та минута Аканджи стреля с глава, но вратарят на гостите се справи отново и демонстрира страхотния си рефлекс.

В 39-та минута Хофе имаше нова добра възможност, след като Баумгартнер излезе сам срещу стража на "жълто-черните", но не успя да го преодолее.

През втората част определено бе по-интересно. Борусия поведе малко след съдийски сигнал. В 49-та минута Джовани Рейна бе точен с изстрел от границата на наказателното поле.

В 61-та минута повод за радост имаха и феновете на Хофенхайм. Гайгер изведе Баумгартнер по великолепен начин, остави го сам срещу вратаря и младият талант на гостите прати топката неспасяемо в далечния ъгъл на вратаря.

Но само 8 минути по-късно Джуд Белингам с шут от границата на наказателното поле направи резултата 2:1 и даде преднина на домакините.

В 90-та Хофенхайм успя да изравни. След изпълнение на корнер играч на гостите отклони с глава и Мунас Дабур засече за 2:2.

Победата за BVB донесе звездата на отбора Ерлинг Холанд в добавеното време и оформи крайното 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
315