Вердер измъкна равенството от Байер (видео)


В. Мухарски

Вердер измъкна равенството от Байер (видео)

Вердер Бремен и Байер Леверкузен завършиха наравно при резултат 2:2, в мач от 24-и кръг на германския шампионат. Седем минути преди края на срещата, гостите водеха в резултата с 2:0, но въпреки всичко Вердер успяха да реализират две попадения.

През първата част Вердер бе отбора с по-сериозно голови опастности, но Тим Боровски пропусна да реализира от добра позиция. Багфреде също можеше да открие резултата, но удара му излезе в аут.

В 42-ата минута гостите поведоха в резултата, когато при изпълнение на ъглов удар Дердюк с глава прати топката във вратата на Вийзе за 1:0.

В началото на второто полувреме играчите на Вердер опитаха да се върнат в мача, но удари на Багфреде и Вагнер не попаднаха в целта. В 67-ата минута след корнер защитата на бременчани не успя да изчисти и това даде шанс на Дердюк да подаде към Ролфес, за който не бе проблем да се разпише за 2:0.

Вердер пропуснаха няколко добри положения, но в 83-ата минута Щефан Кислинг си вкара нелеп автогол. Три минути преди края Артуро Видал бе изгонен и "аспирините" доиграха срещата с човек по-малко.

В последната минута на срещата бременчани достигнаха до равенството. Прьодл от малка дистанция вкара за крайното 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
147