Байерн Мюнхен поднови интереса си към Хъдсън-Одой


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен поднови интереса си към Хъдсън-Одой

Байерн поднови интереса си към крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой.

Преди две години Байерн се опита да привлече Хъдсън-Одой, но Челси отказа и четирите предложения от германския гранд, включително и оферта от 35 милиона паунда.

През септември 2019 г. Калъм сложи край на слуховете за бъдещето си, като подписа нов петгодишен договор със "сините" със заплата от 100 000 британски лири на седмица.

Оставяйки спекулациите за бъдещето си, Хъдсън-Одой успя да се съсредоточи върху футбола, като основната причина за това бе личността на мениджъра Франк Лампард.

Калъм обаче не успя  да се докаже в същата степен като Мейсън Маунт или Рийс Джеймс и с пристигането на конкуренти като Тимо Вернер, Кай Хаверц и Хаким Зиеш той се превърна в резерва.

Според The ​​Times този път Челси няма да се бори, за да спаси своя възпитаник - напротив, "сините" са отворени за предложения за 20-годишния англичанин.

В близко бъдеще Хъдсън-Одой отново може да заинтересува Байерн Мюнхен която се нуждае от ново крило в светлината на раздялата си с Дъглас Коста и несигурното бъдеще на Кингсли Коман.

Спортният директор на баварците Хасан Салихамиджич е уверен, че Хъдсън-Одой е в състояние да подсили мюнхенци, въпреки продължителния спад във формата.

  Сподели
246