Райола иска за Холанд заплата от 1 милион на седмица


Н. Гавазов

Райола иска за Холанд заплата от 1 милион на седмица

Супер агентът Мино Райола трябва да направи нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд първият футболист в света, който печели 1 милион британски лири на седмица.

Райола вече активно търси нов клуб за своя клиент заедно с бащата на играча Алф-Инге Холанд, срещайки се с Барселона и Реал в рамките на един ден в началото на април.

Както Daily Mirror съобщава в ексклузивен материал, испанските грандове са останали шокирани от сумата, която Райола обяви по време на преговорите.

Райола ще организира търг за най-големите клубове в Европа и искрено вярва, че ще смел човек, готов да плаща на 20-годишния норвежец около 1 милион лири седмично. Мино също не забравя и за себе си, надявайки се да получи комисионна в размер на 20 милиона лири.

Такива впечатляващи искания намаляват броя на претендентите за оценявания на около 154 милиона паунда Холанд до три клуба: Манчестър Сити, Реал Мадрид и ПСЖ.

Райола вярва, че Холанд, който отбеляза 39 пъти както за клубни, така и за национални отбори през този сезон, има потенциала да гарантира голове на отбора си през следващото десетилетие, така че подобен трансфер няма как да бъде евтин.    

  Сподели
577