Шампионът ще се разправи със Старата дама


Н. Атанасов

Шампионът ще се разправи със Старата дама

Херта Берлин – Байерн Мюнхен
Стадион: "Олимпиящадион“, Берлин
Дата: 05.02.2021 г.
Час: 21:00

Херта започна със загуба при завръщането на Пал Дардай начело на клуба. В предишния кръг "Старата дама“ отстъпи с 1:3 при гостуването си на Айнтрахт. Това беше трето поредно поражение и общо десето за столичани от началото на сезона.

Херта вече се намира непосредствено над зоната на изпадащите, като заема спасителното 15-то място, а "синьо-белите“ се задържат над чертата единствено на по-добрите си показатели спрямо Арминия Билефелд, който също е с актив от 17 точки.

Аут за домакините са Боята и Дилросун.

Байерн Мюнхен разгроми с 4:1 Хофенхайм у дома в мач от 19-ия кръг на Бундеслигата. Головете за баварците вкараха Жером Боатенг, Томас Мюлер, Роберт Левандовски и Серж Гнабри. Андрей Крамарич бе автор на единственото попадение във вратата на Мануел Нойер. Това беше четвърта поредна победа за баварците и общо 14-та от старта на сезона.

С последния успех Байерн е едноличен лидер в класирането с 45 точки, като има преднина от седем пункта спрямо преследвача РБ Лайпциг.

За визитата в столицата Горецка, Мартинес и Толисо.

Байерн не се чувства особено комфортно на "Олимпиящадион“ срещу Херта. За последните си пет гостувания баварците са записали два успеха, два от мачовете не излъчиха победител, а "Старата дама“ спечели у дома през сезон 2018/19.

Прогноза: Херта Берлин – Байерн Мюнхен 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Ханзи Флик)
 
Нойер
   
Павар
Боатенг
Алаба
Дейвис
Кимих
Рока
Коман
Мюлер
Гнабри
Левандовски
Пьотек
Куня
Гендузи
Аскасибар
Кедира
Лукебакио
Мителщад
Щарк
Турунарига
Пекарик
   
Шволов
 
Херта Берлин (Пал Дардай)

Обоснована прогноза: Херта Берлин - Байерн Мюнхен 0:3

  Сподели
383