Байерн постигна поредната си лесна победа в Бундеслигата (видео)


FUTBOL-TV

Байерн постигна поредната си лесна победа в Бундеслигата (видео)

Байерн Мюнхен разгроми с 4:1 Хофенхайм у дома в мач от 19-ия кръг на Бундеслигата. Головете за баварците вкараха Жером Боатенг, Томас Мюлер, Роберт Левандовски и Серж Гнабри. Андрей Крамарич бе автор на единственото попадение във вратата на Мануел Нойер.

С успеха Байерн е едноличен лидер в класирането с 45 точки, на 10 зад втория РБ Лайпциг, който е с мач по-малко и ще има шанс да намали изоставането си.

Момчетата на Ханзи Флик влязоха бавно в мача, но постепенно наложиха волята си и откриха резултата напълно заслужено чрез Джером Боатенг. В 43-ата минута Левандовски изигра отлично ситуацията и подаде на Томас Мюлер, който реализира в долния десен ъгъл. 

Непосредствено преди последния съдийски сигнал за първата част, гостите все пак успяха да се върнат в мача, намалявайки пасива си. Бену намери Кръмарич в пеналта, който се освободи и стреля точно за 1:2.

В 57-ата минута Коман проби отляво и опита подаване към Левандовски. Първоначално гостите се справиха, но стражът Бауман и защитник твърде лесно допуснаха топката да попадне в Лева и полският нападател отбеляза един от най-лесните голове.

В 63-ата минута резултатът стана 4:1. Този път автор на гола бе Серж Гнабри, който бе изведен на отлична позиция. 

В 71-ата минута Бенжамен Павар с много хубав изстрел опъна мрежата зад Бауман след асистенция на току-що влезлия в игра Лирой Сане, но попадението бе отменено след намесата на ВАР. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
169