Байерн тръгна на 5-та (видео)


FUTBOL-TV

Байерн тръгна на 5-та (видео)

Байерн Мюнхен стартира годината с победа - 5:2 над гостуващия Майнц 05 в двубой от кръга на Бундеслигата. Така баварският колос отново е начело в класирането с 2 точки преднина пред РБ Лайпциг.

Любопитното в мача днес бе, че мюнхенци изоставаха с 0:2 на почивката. Победителят в Шампионската лига изигра безлични първи 45 минути, в които инкасира два гола, дело на Йонатан Буркарт (32") и Александер Хак (44"). В началните минути на второто полувреме гостите удариха и две греди, но не бяха в състояние да спрат баварската машина. 

В 51-ата минута Кимих организира добра акция отдясно, после се позиционира на точното място и вкара с глава след подаване на Левандовски. В 55-ата равенството беше факт. Този път точен беше Сане - 2:2.

Леандро Барейро си заби ефектен автогол след остро центриране на Алфонсо Дейвис отляво, но малко след това системата за видеоповторение VAR маркира засада и равенството се запази. 

В 70-ата минута Зюле отигра от въздуха - 3:2. Интригата приключи в 76-ата, когато незабележимият до момента Левандовски вкара от дузпа за 4:2. В 83-ата Лева реализира още веднъж - 5:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
137