Анонс на 11-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 11-ти кръг на Бундеслигата

Волфсбург – Айнтрахт Франкфурт
Дата: 11.12.2020 г.
Час: 21:30

Волфсбург все още е един от двата отбора в Бундеслигата, които нямат допусната загуба след първите 10 кръга от сезона. В предишния кръг "вълците“ записаха равенство на гости на Кьолн. Играчите на Оливер Гласнер на два пъти изоставаха в резултата, но грабнаха точка към актива си, който към момента е общо с 18 точки и е на 5-то място в класирането. Щефен, Майи, Понграчич и Гилаводжи са аут за домакините.

Айнтрахт пък записа пето поредно реми и вече в седем последователни мача "орлите“ са без победа в първенството. Преди седмица селекцията на Адолф Хютер завършиха 1:1 у дома срещу Борусия Дортмунд. Айнтрахт е с 13 пункта и се намира на 9-то място в класирането. Ахе и Баркок са аут.

Прогноза: Волфсбург – Айнтрахт Франкфурт 2:2


Борусия Мьонхенгладбах – Херта Берлин
Дата: 12.12.2020 г.
Час: 16:30

Отборът на Борусия Мьонхнеглабах завърши 2:2 при визитата си на Фрайбург. Така "жребчетата“ имат 16 точки и са на 7-мо място в подреждането. През седмицата хората на Марко Розе се класираха във фазата на елиминацииите в Шампионската лига и въпреки умората, ще излязат в приповдигнато настроение в предстоящия двубой. С травми за вестфалци са Хофман, Бенсебаини и Поулсен.

Херта постигна първи домакински успех от старта на кампанията. Победата е по-специална за "старата дама“, тъй като играчите на Бруно Лабадия сразиха с 3:1 градския съперник Унион. Така столичани събраха 11 пункта и са на 12-та позиция в колоната. Льовен е контузен, а Куня е с наказание.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах – Херта Берлин 2:1


Борусия Дортмунд – Щутгарт
Дата: 12.12.2020 г.
Час: 16:30

Грандът Борусия Дортмунд направи втори пореден мач без успех в първенството. След изненадващата домакинска загуба от Кьолн преди седмица "жълто-черните“ завършиха 1:1 на гости на Айнтрахт. Играчите на Люсиен Фавър са с 19 точки и са на 4-то място в класирането, като BVB изостава с 4 пункта от лидера Байерн Мюнхен. Кадровите проблеми за вестфалци са свързани с травмите на Холанд, Шмелцер и Загаду, а под въпрос са Герейро, Дилейни, Азар, Дауд и Мюние.

Щутгарт пък прекъсна серията от пет поредни мача без победа и в предишния кръг "швабите“ се наложиха с 2:1 при гостуването си на Вердер Бремен. Селекцията на Пелегрино Матерацо са с 14 точки и са на 8-мо място в подреждането. Ауджа, Томи, Ал Гадиоуи и Сисе продължават да лекуват контузии, а Кастро е наказан.

Прогноза: Борусия Дортмунд – Щутгарт 1:0


Фрайбург – Арминия Билефелд
Дата: 12.12.2020 г.
Час: 16:30

Фрайбург няма победа вече в девет поредни срещи. Южняците завършиха 2:2 при домакинството си на Борусия Мьонхенгладбах. Футболистите на Кристиан Щрайх са 14-ти и имат 8 точки. Флекен и Хаберер са контузени за домакините.

Новакът Арминия Билефелд сложи край на негативната серия от седем поредни загуби и в предишния кръг вестфалци постигнаха втори успех за сезона. "Синьо-черните“ се наложиха с 2:1 над Майнц 05, но отново остават в зоната на изпадащите, като са на 16-та позиция със 7 пункта. Пайпер и Вогълсамер са аут.

Прогноза: Фрайбург – Арминия Билефелд 2:0


Майнц 05 – Кьолн
Дата: 12.12.2020 г.
Час: 16:30

Майнц 05 инкасира седма загуба от началото на сезона, като в предишния кръг "червените“ отстъпиха с 1:2 от новака Арминия Билефелд. Майнц е на предпоследната 17-та позиция с 5 точки. Йозтуналъ, Салай и Мвене са аут.

Кьолн продължава да няма победа у дома от началото на сезона. "Козлите“ завършиха 2:2 срещу коравия състав на Волфсбург. Така клубът от едноименния град е 15 точки и се намира непосредствено над чертата, като е на 15-та позиция. Чичос и Кайнц са контузени.

Прогноза: Майнц 05 – Кьолн 1:3


РБ Лайпциг – Вердер Бремен
Дата: 12.12.2020 г.
Час: 16:30

В луд мач, преминал през няколко обрата, отборът на РБ Лайпциг бе близо, но не успя да срази шампиона Байерн Мюнхен. Двубоят не излъчи победител за крайното 3:3, а след срещата "червените бикове“ продължават да са на две точки от лидера. Селекцията на Юлиан Нагелсман е на 3-то място и има 21 пункта. Клостерман, Лаймер и Хартман са с травми.

Вердер пък записа седми пореден двубой без успех в шампионата. Преди седмица "бременските музиканти“ отстъпиха с 1:2 при домакинството си на новака Щутгарт. Играчите на Флориан Кофелд са 13-ти и имат 11 точки. Рашица и Фюлкруг са контузени.

Прогноза: РБ Лайпциг – Вердер Бремен 3:0


Аугсбург – Шалке 04
Дата: 13.12.2020 г.
Час: 16:30

Съставът на Аугсбург записа четвърти пореден мач без успех. Преди седмица баварците отстъпиха с 1:3 на готи на Хофенхайм. Аугсбург са 11-ти и имат 12 точки. Хан, Финбогасон, Базее и Моравек са контузени.

Шалке 04 инкасира трета поредна загуба и седма от началото на сезона. "Кралскосините“ очаквано отстъпиха с 0:3 у дома от Байер Леверкузен. Шалке остава на последното 18-то място с актив от 3 пункта, като отборът е на пет мача от това да подобри един от най-негативните рекорди в Бундеслигата, който е на 50 години. Шалке е 26 поредни мача без победа. Настасич, Кутучу, Бенталеб, Ибишевич, Ферман, Пасиенсия и Сане са аут.

Прогноза: Аугсбург – Шалке 04 1:1


Байер Леверкузен – Хофенхайм
Дата: 13.12.2020 г.
Час: 19:00

Байер Леверкузен постигна шеста победа от началото на сезона, като "аспирините“ продължават да са един от двата тима, които са непобедени до момента. В предишния кръг играчите на Петер Бош се наложиха с 3:0 на гости на Шалке 04. Така Байер вече е с 22 пункта и е на 2-ро място във временното класиране. Бендер, Демирбай, Паласиос, Арангис, Ариас и Паулиньо са в лазарета на домакините.

Хофенхайм записа трети успех до момента, след като в предишния кръг "сините“ прекъснаха серията от седем поредни мача без победа. Хофе надигра с 3:1 Аугсбург у събра 12 точки и заема 10-то място в класирането. Гайгер е наказан, а Кадерабек, Бичакчич, Хюбнер и Стафилидис са контузени.

Прогноза: Байер Леверкузен – Хофенхайм 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
462