Сензация в Дортмунд - Кьолн си тръгна с трите точки (видео)


FUTBOL-TV

Сензация в Дортмунд - Кьолн си тръгна с трите точки (видео)

Борусия Дортмунд инкасира малко очаквано поражение у дома. BVB загуби с 1:2 от предпоследния в класирането Кьолн в мач от 9-ия кръг на Бундеслигата. На "Сигнал Идуна Парк" домакините изиграха слаб мач и логично загубиха..

След само 9 минути игра гостите стигнаха до гол. С основна заслуга бе играчът на Дортмунд  Мариус Волф, който  играе като преотстъпен при "козлите". Халфът асистира за попадението на Ели Скири - 0:1. След час игра отново Скири бе точен за Кьолн и даде по-стабилен аванс на тима си. Любопитно е да се отбележи, че и двата гола за гостите дойдоха след корнери, като и в двата случая Холанд беше преборен за топката при центрирането, от което се възползваше Елис Скири.

Интригата се върна четвърт час преди края на редовното, когато Торган Азар беше точен след асистенция на Джовани Рейна. До края обаче Борусия така и не успя да стигне поне до частичен успех.

Дортмунд остава с 18 точки и падна от второ на трето място в таблицата и вече изоставаха на четири пункта от върха. След първата си победа за сезона Кьолн изплува от зоната на изпадащите и вече има цели шест точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
112