Анонс на 8-ми кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 8-ми кръг на Бундеслигата

Арминия Билефелд – Байер Левркузен
Дата: 21.11.2020 г.
Час: 16:30

Новакът Арминия Билефелд инкасира пета поредна загуба. Това се случи преди паузата за националните отбори, когато играчите на Уве Рьослер отстъпиха с изразителното 0:5 на гости на Унион Берлин. Поражението остави вестфалци с 4 точки и към момента "синьо-черните“ са непосредствено над зоната на изпадащите, като заемат 15-то място. Добрите новини за Арминия са, че в тима няма липсващи играчи.

Байер Леверкузен пък е на срещуположния полюс. След като започна сезона с три последователни равенства, сега "аспирините“ са в серия от четири поредни победи. В предишния кръг хората на Петер Бош сразиха с 4:3 у дома Борусия Мьонхенгладбах и то след като на два пъти изоставаха резултата. По този начин Байер вече 15 точки и се изкачи до 4-ата позиция в таблицата. Паулиньо, Ариас, Паласиос и Арангис са в лазарета на гостите.

Прогноза: Арминия Билефелд – Байер Леверкузен 0:3


Борусия Мьонхенгладбах – Аугсбург
Дата: 21.11.2020 г.
Час: 16:30

Преди паузата Лигата на нациите Борусия Мьонхенгладбах инкасира драматична загуба за крайното 3:4 на гости на Байер Леверкузен. "Жребчетата“ на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка си тръгнаха без спечелена точка. Поражението сложи край на серията от пет поредни мача без загуба за селекцията на Марко Розе. В момента вестфалци са 7-ми с 11 пункта. Хофман, Поулсен и Плеа са аут за домакините.

Аугсбург също загуби своя мач, който беше у дома срещу Херта Берлин. Баварците допусна донякъде малко очаквано поражение и то с 0:3. Така Аугсбург остава с 10 точки и е на 10-то място в класирането. Моравек, Йенсен и Базее са с травми за гостите.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах – Аугсбург 2:1


Хофенхайм – Щутгарт
Дата: 21.11.2020 г.
Час: 16:30

След гръмкия успех над колоса Байерн Мюнхен отборът на Хофенхайм изпадна в криза и записа четири загуби с едно равенство. В предишния кръг "сините“ отстъпиха с 1:2 на гости на Волфсбург. Хофе е все така със 7 точки и заема 13-то място в колоната. Бичакчич, Стафилидис са контузени, а Вогт, Руди, Дабур, Сков, Белфодил и Адамян са аут поради коронавирусна инфекция.

Новакът Щутгарт пък записа трето поредно и общо четвърто равенство за поредните си пет мача. Този път "швабите“ поделиха точките у дома срещу Айнтрахт за крайното 2:2, като играчите на Пелегрино Матарацо определено могат да съжаляват, тъй като водеха с два гола на полувремето. Щутгарт има 10 точки и е на 8-ма позиция в подреждането. Ауджа, Томи, Мавропанос, Сисе и Ал Гадиоуи са контузени.

Прогноза: Хофенхайм – Щутгарт 1:1


Шалке 04 – Волфсбург
Дата: 21.11.2020 г.
Час: 16:30

Отчайващата форма на Шалке 04 продължи и в предишния кръг, но поне този път "кралскосините“ не загубиха, а завършиха 2:2 на гости на друг закъсал тим – този на Майн 05. "Миньорите“ остават в зоната на изпадащите, като са на предпоследното 17-то място с актив от едва 3 точки. Сердар и Ут са под въпрос за домакините и по всяка вероятност ще пропуснат срещата.

Волфсбург записа втори успех от началото на сезона, след като преди паузата за националните отбори "вълците“ се наложиха с 2:1 над Хофенхайм. Вофлсбург и Байер Леверкузен продължават да са единствените два отбора, които от началото на сезона не познават вкуса на загубата. Играчите на Оливер Гласнер заемат 6-то място в подреждането с 11 пункта. Понграчич и Уилиам са отсъстващи.

Прогноза: Шалке 04 – Волфсбург 0:1


Айнтрахт Франкфурт – РБ Лайпциг
Дата: 21.11.2020 г.
Час: 19:30

Отборът на Айнтрахт записа второ поредно равенство и общо четвърто от началото на сезона. В предишния кръг "орлите“ успяха да се доберат до точка при гостуването си на Щутгарт за крайното 2:2. Възпитаниците на Адолф Хютер съумяха да заличат и пасив от два гола. В момента Айнтрахт е на 11-то място и е с 10 точки. Ахе и Юнес са ау за домакините.

РБ Лайпциг записа пета победа от началото на сезона. В последния си мач от Бундеслигата "червените бикове“ сразиха с 3:0 у дома Фрайбург. Играчите на Юлиан Нагелсман са 2-ри и имат 16 точки на сметката си, като са с две по-малко от водача Байерн Мюнхен. Клостерман, Лаймер и Чан са аут за визитата във Франкфурт на Майн.

Прогноза: Айнтрахт Франкфурт – РБ Лайпциг 2:3


Херта Берлин – Борусия Дортмунд
Дата: 21.11.2020 г.
Час: 21:15

Херта сложи край на серията от четири поредни загуби и равенство, като успя да постигне едва втори успех в актива си до момента. Това се случи в предишния кръг, когато "старата дама“ се наложи с 3:0 на гости на Аугсбург. Столичани вече имат 7 точки и засега са на 12-то място в класирането. Кордоба и Турунарига са извън сметките за треньора Бруно Лабадия.

Борусия Дортмунд допусна втора загуба за сезона и отново загуби от Байерн Мюнхен. Този път "жълто-черните“ отстъпиха с 2:3 у дома, като играчите на Люсиен Фавър могат да съжаляват, тъй като създадоха много положения, но реализираха само две от тях. Така вестфалци са с 15 точки към момента заемат 3-то място в класирането. Шмелцер и Загаду са с трвами, а Чан е под въпрос.

Прогноза: Херта Берлин – Борусия Дортмунд 1:2


Фрайбург – Майнц 05
Дата: 22.11.2020 г.
Час: 16:30

Фрайбург започна с победа новия сезон, но ето че сега южняците са в серия от шест поредни мача без победа, като играчите на Кристиан Щрайх имат две последователни загуби. Последната от тях бе на гости на амбициозния РБ Лайпциг за крайното 0:3. Фрайбург остава са 6 точки и е на 14-то място в класирането. Флекер, Хаберер, Чанг-Хун и Абраши пропускат предстоящия двубой.

Майнц 05 сложи край на ужасната серия от шест поредни загуби, но "червените“ отново не спечелиха и завършиха 2:2 дома срещу Шалке 04. Майнц остава на последното 20-то място с актив от едва 1 точка. Муене е контузен, а Лаца е наказан.

Прогноза: Фрайбург – Майнц 05 2:1


Кьолн – Унион Берлин
Дата: 22.11.2020 г.
Час: 19:30

Кьолн продължава да е един от трите отбора, които нямат победа от началото на сезона. В последния си мач от Бундеслигата "козлите“ направиха 1:1 на гости на Вердер Бремен. Клубът от едноименния град е 16-ти и е с 3 точки. Хектор, Кайнц и Шмиц са под върпос за гостите.

Унион пък е в серия от две поредни победи и общо шест последователни мача без загуба в Бундеслигата. В предишния кръг "железните“ разбиха с 5:0 у дома новака Арминия Билефелд. По този начин селекцията на Урс Фишер вече е с 12 точки и заема 5-ото място в класирането. Поянпало, Уджа, Шлотербек и Бюлтер са аут.

Прогноза: Кьолн – Унион Берлин 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
252