Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата

Вердер Бремен – Кьолн
Дата: 06.11.2020 г.
Час: 21:30

Отборът на Вердер записа трето последователно равенство при резултат 1:1. Този път "бременските музиканти“ поделиха точките при гостуването си на Айнтрахт. Северняците нямат загуба вече в пет поредни мача и към момента заемат 9-то място с актив от 9 пункта. Фюлкруг, Кьопер, Селке и Аугустинсон са в лазарета на домакините.

Кьолн продължава да е един от трите отбора в Бундеслигата, които все още нямат победа от началото на сезона. В предишния кръг "козлите“ се опитаха, но не успяха да измъкнат нещо при домакинството си на шампиона Байерн Мюнхен и в крайна сметка двубоят завърши при резултат 1:2. Кьолн остава под чертата и е на 16-та позиция с актив от едва 2 точки. Хектор и Кайнц са аут за гостите.

Прогноза: Вердер Бремен – Кьолн 2:1


Аугсбург – Херта Берлин
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 16:30

Коравият тим на Аугсбург прекъсна серията от две поредни загуби и преди седмица баварците се наложиха с 3:1 у дома над последния в таблицата Майнц 05. Така играчите на Хайко Херлих събраха 10 точки на сметката си и са на 6-то място в колоната. Фрамбергер и Моравек са контузени за Аугсбург.

Херта успя да сложи край на негативната поредица от четири последователни загуби в първенството, но столичани отново не победиха. В предишния кръг "старата дама“ направи 1:1 у дома срещу Волфсбург. Берлинчани имат 4 точки и са на 14-то място в класирането. Турунарига и Тусар са извън сметките на наставника Бруно Лабадия поради контузии.

Прогноза: Аугсбург – Херта Берлин 2:1


Майнц 05 – Шалке 04
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 16:30

Още преди началото на сезона мнозина предричаха, че целта за тазгодишната кампания пред състав на Майнц 05 ще е да се спаси от изпадане. Не така стоят нещата обаче след първите шест кръга, тъй като "червените“ са без спечелена точка. Майнц е на последното 18-то място, а преди седмица отборът загуби с 1:3 на гости на Аугсбург. Добрите новини за домакините са, че няма контузени или наказани футболисти.

Шалке 04 е друг от трите отбора в Бундеслигата, които все още нямат победа в актива си. "Кралскосините“ преживяват един от най-трудните си периоди в своята история и са с едва 2 спечелени точки до момента. Клубът от Гелзенкирхен е на предпоследното 17-то място. В последния си мач Шалке завърши 1:1 у дома срещу новака Щутгарт. Кабак е наказан, а Сердар е контузен за гостите.

Прогноза: Майнц 05 – Шалке 04 0:3


РБ Лайпциг – Фрайбург
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 16:30

Амбициозният тим на РБ Лайпциг инкасира първа загуба от началото на сезона. Това се случи в предишния кръг, когато "червените бикове“ отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Борусия Мьонхенгладбах. Поражението сложи край на серията от три последователни победи за хората на Юлиан Нагелсман. Лайпциг е на 3-то място в класирането с актив от 13 точки, с две по-малко от Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. Клостерман и Хартман продължават да са контузени за домакините.

Фрайбург започна с победа новия сезон, но сега южняците са в серия от пет поредни мача без успех. В тази поредица от двубои селекцията на Кристиан Щрайх записа три равенства и две загуби. Преди седмица Фрайбург отстъпи с 2:4 у дома срещу Байер Леверкузен и остава с актив от 6 пункта, заемайки 13-та позиция в подреждането. Хаберер и Флекен са под въпрос за Фрайбург.

Прогноза: РБ Лайпциг – Фрайбург 4:1


Щутгарт – Айнтрахт Франкфурт
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 16:30

Новакът Щутгарт се представя на ниво и южняците нямат загуба вече в пет поредни мача, като за това време играчите на Пелегрино Матарацо записаха две победи и три равенства. В предишния кръг "швабите“ завършиха 1:1 на гости на намиращия се в криза тим на Шалке 04. Със спечелената точка Щутгарт вече има общо 9 и е на 8-мо място в класирането. Мавропанос, Ауджа и Томи продължават да са контузени за домакините.

Айнтрахт записа трети последователен мач без успех. В предишния кръг "орлите“ направиха 1:1 при домакинството си на Вердер Бремен. Селекцията на Адолф Хютер е на 10-то място и е с актив от 9 пункта. Костич и Аке са с травми за гостите от Франкфурт на Майн.

Прогноза: Щутгарт – Айнтрахт Франкфурт 2:2


Унион Берлин – Арминия Билефелд
Дата: 07.11.2020 г.
Час: 16:30

Коравият тим на Унион Берлин записа пети пореден мач без загуба. В последния си мач "железните“ се наложиха с 3:1 на гости на Хофенхайм. Играчите на Урс Фишер вече имат 9 точки и се придвижиха до 7-ото място в подреждането. Аут за столичани са Прьомел, Ингвартсен, Тримел и Шлотербек. Уджа е под въпрос.

Новакът Арминия Билефелд инкасира четвърта поредна загуба. В предишния кръг "синьо-черните“ очаквано отстъпиха с 0:2 у дома от гранда Борусия Дортмунд. Поражението остави предвождания от Уве Рьослер тим с 4 точки, а вестфалци вече са непосредствено над зоната на изпадащите и заемат 15-то място. Вогълсамер е аут за гостите.

Прогноза: Унион Берлин – Арминия Билефелд 2:0


Волфсбург – Хофенхайм
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 16:30

Волфсбург записа пето равенство от началото на сезона, като "вълците“ са лидер по този показател. В предишния кръг играчите на Оливер Гласнер направиха 1:1 при визита си на Херта. Волфсбург е с 8 точки и заема 11-то място в класирането, като заедно с тима на Байер Леверкузен са единствените, които все още нямат загуба от началото на сезона. Джилаводжи, Брума, Отавио и Уилиам са контузени за домакините.

Отборът на Хофенхайм изпадна в криза веднага след като нанесе съкрушително поражение с 4:1 на шампиона Байерн Мюнхен. След гръмкия успех над баварците Хофе инкасира три загуби и едно равенство. В последния си мач от първенството "сините“ отстъпиха с 1:3 у дома от Унион Берлин. Хофенхайм остава с актив от 7 точки и вече е на 12-та позиция в таблицата. Сков е наказан за домакините, а с травми са Пош и Бичакчич. Крамарич, Стафилидис и Хюбнер са под въпрос.

Прогноза: Волфсбург – Хофенхайм 2:2


Байер Леверкузен – Борусия Мьонхенгладбах
Дата: 08.11.2020 г.
Час: 19:00

След като започна новия сезон в Бундеслигата с три поредни равенства, сега амбициозният отбор на Байер Леверкузен е в серия от три последователни победи. В предишния кръг "аспирините“ се наложиха с 4:2 на гости на Фрайбург. По този начин играчите на Петер Бош събраха 12 точки на сметката си и вече са на 4-то място в класирането. Байер Леверкузен у Волфсбург пък са единствените два отбора, които все още нямат загубата от началото на тазгодишната кампания. Ариас и Паулиньо са контузени, а Шик и Арангис са под въпрос.

Борусия Мьонхенгладбах започна сезона със загуба, но веднага след това "жребчетата“ се преобразиха и вече са в серия от пет последователния мача без поражение. За този период хората на Марко Розе записаха две равенства и три победи. Вестфалци са в серия от два поредни успеха, последният от които бе у дома над солидния състав на РБ Лайпциг с 1:0. Гладбах се намира на 5-то място в подреждането и е с 11 пункта. Закария е под въпрос за гостите.

Прогноза: Байер Леверкузен – Борусия Мьонхенгладбах 3:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
357