Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата

Шалке 04 – Щутгарт
Дата: 30.10.2020 г.
Час: 21:30

Трагичната форма на Шалке 04 от началото на сезона продължи и в предишния кръг, когато "кралскосините“ отстъпиха с 0:3 от големия регионален съперник Борусия Дортмунд. Така "миньорите“ продължават да нямат победа от началото на сезона и са на предпоследното 17-то място. Сердар и Кабак са аут за домакините.

Въпреки че поведе с гол в 1-ата минута, новакът Щутгарт не успя да спечели домакинството си на Кьолн, завършвайки 1:1. Така "швабите“ имат 8 пункта и са на 5-та позиция в таблицата, като нямат поражение в четири последователни кръга. Проблемите за треньора Пелегрино Матарацо са свързани с контузиите на Ауджа, Томи, Мавропанос, Еглоф и Ендо.

Прогноза: Шалке 04 – Щутгарт 1:1


Арминия Билефелд – Борусия Дортмунд
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 16:30

Арминия Билефелд инкасира трета поредна загуба. В предишния кръг "синьо-черните“ паднаха с 1:2 на гости на Волфсбург. Така играчите на Уве Рьослер остават с актив от 4 точки и вече са на 14-то място в класирането. Вогълсамер и Суку са аут за домакините.

Борусия Дортмунд победи един от големите си съперници в шампионата. BVB се наложи с 3:0 над Шалке 04 на “Сигнал Идуна Парк" в мач от петия кръг на Бундеслигата. Рурското дерби бе доста интересно, като домакините бяха по-активни и преди почивката, но головете паднаха чак през втората част. В 55-ата минута Мануел Аканжи шутира в долния ляв ъгъл на вратата на Рьонов за 1:0. След още шест минути Борусия стигна до втори гол. Холанд и Санчо подкараха атака от около центъра, като след това англичанинът изведе норвежеца сам срещу вратаря и той технично го прехвърли за 2:0. Ветеранът Матс Хумелс направи резултата класически в 78-ата минута. Играчите на Люсиен Фавър са 3-ти и имат 12 пункта, като са на точка от върха. Шмелцер, Загаду и Шулц пропускат визитата в Билефелд, където "жълто-черните“ по традиция изпитват затруднения.

Прогноза: Арминия Билефелд – Борусия Дортмунд 1:3

Аугсбург – Майнц 05
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 16:30

Аугсбург записа втора поредна загуба и вече в три последователни срещу баварците нямат победа в Бундеслигата. Преди седмица клубът от едноименния град отстъпи с 1:3 от Байер Леверкузен. Така Аугсбург остава със 7 точки и е на 11-то място в подреждането. Моравек и Финбогасон са отсъстващи за домакините.

Отчайващата серия на Майнц 05 продължава. "Червените“ са в серия от пет последователни загуби, като очаквано са на последното 18-то място без спечелена точка. Този път Майнц загуби с 2:3 у дома от Борусия Мьонхенгладбах и то след обрат в последната четвърт на двубоя. За гостите няма липсващи играчи.

Прогноза: Аугсбург – Майнц 05 1:0


Айнтрахт Франкфурт – Вердер Бремен
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 16:30

Айнтрахт инкасира първа загуба за сезона, но поражението на "орлите“ бе доста болезнено – 0:5 на гости на шампиона Байерн Мюнхен. Играчите на Адолф Хютер са 8-ми и имат 8 точки. Ахе и Вилемс са с травми за домакините.

Вердер пък направи второ поредно равенство от 1:1. Този път "бременските музиканти“ поделиха точките у дома срещу Хофенхайм. Хората на Флориан Кофелд са 7-ми и също са с 8 пункта. В лазарета на северняците са Фюлкруг, Ерас, Селке и Агу.

Прогноза: Айнтрахт Франкфурт – Вердер Бремен 3:1


Борусия Мьонхенгладбах – РБ Лайпциг
Дата: 31.10.2020 г.
Час: 19:30

Борусия Мьонхенгладбах записа втора поредна победа далеч от тома. Този път успехът не дойде лесно, но "жребчетата“ успяха да сломят последния в класирането Майнц 05 и от лсед късен обрат в заключителните минути. С победата възпитаниците на Марко Розе вече имат 8 точки и са на 6-то място в класирането. Поулсен, Ласаро и Докуре са аут.

Лидерът във временното класиране – РБ Лайпциг, записа трети последователен успех и общо четвърти от началото на сезона. "Червените бикове“ осъществиха пълен обрат при домакинството си на Херта Берлин и вече имат 13 точки, с една повече от Баейрн Мюнхен и Борусия Дортмунд. Клостерман, Лаймер и Хайдара са извън състатава на Ботев.

Прогноза: Борусия Мьохнегладбах – РБ Лайпциг 2:2


Фрайбург – Байер Леверкузен
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 16:30

Съставът на Фрайбург записа трето равенство за последните си четири мача от първенството. Южняците извъртяха 1:1 срещу Унион Берлин. Играчите на Кристиан Щрайх са с 6 точки и са на 13-то място в подреждането. Хаберер е аут за домакините.

Байер Леверкузен продължава да е непобеден от началото на сезона Бундеслигата. Баварците са в серия от две последователни победи, като последната от тях бе с 3:1 над Аугсбург. Футболистите на Петер Бош имат 9 точки и са на 4-то място. В лазарета на "аспирините“ са Ариас, Бендер, Диаби, Шик и Паулиньо.

Прогноза: Фрайбург – Байер Леверкузен 0:2


Херта Берлин – Волфсбург
Дата: 01.11.2020 г.
Час: 19:00

Херта инкасира четвърта поредна загуба, като този път "старата дама“ допусна пълен обрат при гостуването си на лидера РБ Лайпциг. Поражението остави селекцията на Бруно Лабадия с 3 точки, а към момента столичани са на 15-то място във временното класиране. Турунарига, Аскасибар и Зеефуик са аут за домакините.

Волфсбург пък сложи край на поредицата от четири последователни ремита и в предишния кръг "вълците“ се наложиха с 2:1 у дома над Арминия Билефелд. Така играчите на Оливер Гласнер вече имат 7 точки и са 10-ти в колоната. Гилаводжи, Отавио, Понграчич, Брума и Брекало са аут.

Прогноза: Херта Белрин – Волфсбург 1:1


Хофенхайм – Унион Берлин
Дата: 02.11.2020 г.
Час: 21:30

Хофенхайм записа първо реми на сметката си, като в предишния кръг "сините“ поделиха точки на гости на Вердер Бремен за крайното 1:1. Хофе е 9-ти и е с актив от 7 точки. Нордвайт, Бичакчич и Хюбер са аут.

Унион пък няма загуба вече в четири поредни кръга, като в три от тях "железните“ извъртяха ремита. Иначе преди седмица столичани завършиха 1:1 у дома срещу Фрайбург. Играчите на Урс Фишер имат 6 точки и са на 12-то място в подреждането. Тримел и Шлотербек са контузени.

Прогноза: Хофенхайм – Унион Берлин 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
573