Арминия не може да се мери с Байерн


Н. Атанасов

Арминия не може да се мери с Байерн

Арминия Билефелд – Байерн Мюнхен
Стадион: "Билефелдер Алм“, Билефелд
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 19:30

Арминия Билефелд отново е в елитната дивизия, след като през миналогодишния сезон вестфалци спечелиха Втора Бундеслига, завършвайки на 1-во място със своите 68 точки. Сега целта пред Арминия ще е да успее да оцелее през текущата кампания, макар и това да е доста трудно. Треньорът Уве Нойхаус прави селекция единствено от свободни агенти, което може да се окаже крайно недостатъчно в свирепата конкуренция в Първа Бундеслига. Въпреки това вестфалци имат 4 точки след първите три кръга на сезона, а в последния си мач от първенството Арминия допусна първа загуба за сезона, отстъпвайки с 0:1 от Вердер Бремен.

Вогълсамер е аут за домакините.

Германският шампион Байерн Мюнхен се върна на пътя на победите след драматичен успех при домакинството си на Херта. Баварците се наложиха с 4:3 благодарение на гол от дузпа в 93-ата минута. Ключова роля за успеха имаше избраният за футболист на годината в Европа Роберт Левандовски, който вкара и четирите гола за Байерн. Полякът вече има 103 попадения в 98 мача за германския шампион на "Алианц Aрена".

С успеха селекцията на Ханзи Флик е с 6 точки и към момент се намира на 4-то място в класирането. Сане и Танги са контузени за гостите.

Байерн е в серия от 15 победи за последните си 16 мача в Бундеслигата. Освен това, баварците не изпитват затруднения срещу новаците в елитната дивизия и за последното грандът загуби през 2010 г. от Кайзерслаутерн, а в същото време Арминия за последно се наложи у дома над именития съперник през 2006 г. с 2:1.

Прогноза: Арминия Билефелд – Байерн Мюнхен 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Ханзи Флик)
 
Нойер
   
Павар
Сюле
Боатенг
Дейвис
Толисо
Кимих
Гнабри
Мюлер
Коман
Левандовски
Клос
Суку
Хартел
Прийтъл
Доан
Кордова
Лукоки
Пипер
Хорн
Брунер
   
Морено
 
Арминия Билефелд (Уве Нойхаус)

Обоснована прогноза: Арминия Билефелд - Байерн Мюнхен 0:3

  Сподели
297