Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата

Аугсбург – РБ Лайпциг
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 16:30

Аугсбург започна отлично сезона и постигна две поредни победи. В последния си мач от първенството баварците направиха 0:0 на гости на Волфсбург. Играчите на Хайко Херлих са със 7 точки и към момента се намират на 2-ро място в класирането. Моравек и Финбогасон са с травми за домакините.

РБ Лайпциг е с идентични показатели, а след първите три кръга за сезона "червените бикове“ заемат лидерското място в подреждането. В предишния кръг селекцията на Юлиан Нагелсман разби с 4:0 у дома намиращия се в криза тим на Шалке 04. Сабицер и Конате са аут. Лайпциг нямат загуба в последните си шест последователни визити.

Прогноза: Аугсбург – РБ Лайпциг 1:2


Фрайбург – Вердер Бремен
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 16:30

Отборът на Фрайбург допусна първа загуба за сезона, след като преди паузата за националните отбори южняците бяха разбити с 0:4 на гости на гранда Борусия Дортмунд. Хората на Кристиан Щрайх остават с 4 пункта. Флекен и Абраши пропускат предстоящия двубой.

Вердер Бремен започна кампанията с неприятно поражение от Херта, но след това северняците се надигнаха и спечелиха следващите си два мача. В последния от тях възпитаниците на Флориан Кофелд се наложиха с 1:0 над новака Арминия Билефелд. "Бременските музиканти“ са с 6 точки и засега се намират на 7-ма позиция в таблицата. Топрак е под въпрос за гостите.

Прогноза: Фрайбург – Вердер Бремен 2:2


Херта Берлин – Щутгарт
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 16:30

Херта допусна втора поредна загуба, която бе особено драматична. В предишния кръг столичани на три пъти наваксваха изоставането си на гости на шампиона Байерн Мюнхен и точно, когато мислеха, че ще отмъкнат точка от дома на първенеца берлинчани допуснаха гол от дузпа за крайното 3:4. Така "старата дама“ остава с 3 точки и е на 13-то място. Треньорът Бруно Лабадия не може да разчита на Турунарига и Аскасибар.

Новакът Щутгарт пък успя да измъкне точка при домакинството си срещу амбициозния Байер Леверкузен за крайното 1:1. "Швабите“ са с 4 точки засега заемат 8-мо място. За предстоящия двубой наставникът Пелегрино Матарацо ще трябва да се справя без Ауджа, Томи, Еглоф, Мавропанос и Антон.

Прогноза: Херта Берлин – Щутгарт 2:0


Хофенхайм – Борусия Дортмунд
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 16:30

Хофенхайм не успя да запише трета поредна победа от началото на сезона, тъй като в предишния кръг "сините“ допуснаха пълен обрат за крайното 1:2 при гостуването си на Айнтрахт Франкфурт. Хофе остава с 6 точки е на 6-то място в подреждането. Бичакчич, Нордвайт и Стафилидис са аут за домакините.

Борусия Дортмунд бързо се отърси от изненадващото поражение от Аугсбург и в последния си мат от Бундеслигата "жълто-черните“ разбиха с 4:0 у дома Фрайбург. Възпитаниците на Люсиен Фавър са също с 6 пункта и са на 5-та позиция. Шмелцер, Загаду и Шулц са с травми.

Прогноза: Хофенхайм – Борусия Дортмунд 2:2


Майнц 05 – Байер Леверкузен
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 16:30

По всичко личи, че Майнц 05 ще се бори за оцеляване през настоящия сезон. "Червените“ започнаха трудно кампанията и са в серия от три поредни загуби. В последния си мач Майнц падна с 0:4 на гости на Унион Берлин. Отборът е на предпоследното 17-то място, без спечелена точка, като по този показател по-зле е само Шалке 04. Ахим Байерлорцер беше уволнен, а сега начело на Майнц застана неговият заместник Ян-Мориц Лихте.

Амбициозният отбор на Байер Леверкузен продължава да търси първа победа за сезона. "Аспирините“ са в серия от три поредни равенства, а в предишния кръг селекцията на Петер Бош направи 1:1 на гости на новака Щутгарт. Байер е с 3 точки и заема 14-то място в подреждането. Паулиньо, Ариас и Шик а аут за гостите.

Прогноза: Майнц 05 – Байер Леверкузен 1:4


Борусия Мьонхенгладбах – Волфсбург
Дата: 17.10.2020 г.
Час: 21:30

Коравият тим на Борусия Мьонхенгладбах записа първа победа за сезона. В предишния кръг "жребчетата“ се наложиха с 3:1 на гости на Кьолн. Вестфалци имат 4 точки и са на 11-то място. За предстоящия двубой треньорът Марко Розе не може да разчита на Поулсен, Бейер и Лазаро.

Волфсбург продължава да търси първа победа за сезона. "Вълците“ са в серия от три поредни равенства, а в предишния кръг селекцията на Оливер Гласнер направи 0:0 у дома срещу Аугсбург. Отавио, Понгранчич, Брума и Камачо са контузени.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах – Волфсбург 2:1


Кьолн – Айнтрахт Франкфурт
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 16:30

Кьолн е един от трите отбора в Бундеслигата, които все още нямат спечелена точка от началото на сезона. В предишния кръг "козлите“ отстъпиха с 1:3 у дома от Борусия Мьонхенгладбах. Клубът от едноименния град е на 16-то място, като по-лоши показатели от него имат само Майнц 05 и Шалке 04. Ектор, Чичос и Кайнц са с травми за домакините.

Айнтрахт пък е на срещуположния полюс. "Орлите“ нямат загуба до момента, а освен това са в серия от две последователни победи. В предишния кръг играчите на Адолф Хютер стигнаха до пълен обрат през втората част за крайното 2:1 у дома срещу коравия Хофенхайм. Айнтрахт е със 7 точки и е на 3-та позиция в колоната. Костич и Аче са контузени.

Прогноза: Кьолн – Айнтрахт Франкфурт 0:1


Шалке 04 – Унион Берлин
Дата: 18.10.2020 г.
Час: 19:00

След 18 поредни мача без победа от ръководството на Шалке 04 най-сетне се решиха да уволнят Дейвид Вагнер, а начело на тима застана Мануел Баум, който водеше Аугсбург допреди няколко месеца. "Кралскосините“ са на последното 18-то място, като нямат спечелена точка, и са с голова разлика 1:15. В предишния кръг "миньорите“ паднаха с 0:4 и на гости на РБ Лайпциг. Сердар е контузен, а Кабак е с наказание.

Унион Берлин пък постигна първи успех за сезона, след като в последния си мач от първенството "железните“ се наложиха с 4:0 у дома над Майнц 05. Играчите на Урс Фишер са 9-ти и имат 4 точки. Шлотербек и Уджа са контузени.

Прогноза: Шалке 04 – Унион Берлин 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
408