Левандовски: Имах оферта от Реал Мадрид, но останах в Байерн


Н. Гавазов

Левандовски: Имах оферта от Реал Мадрид, но останах в Байерн

Полският нападател на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски разказа за предложението от Реал Мадрид, а също така изрази мнение, че мюнхенският клуб има добри шансове да спечели Шампионска лига през този сезон.

"По онова време имаше много спекулации. Разбира се, Реал Мадрид е страхотен клуб. Размислих върху тяхното предложение. Но останах в Байерн и не съжалявам. Ние сме семейство и това трябва да разсее всяко съмнение. Щастлив съм в Мюнхен. Аз съм сто процента играч в Байерн и напълно се идентифицирам с това. Знам колко силен е клубът зад мен.

През август ще навърша 32 години, но се чувствам на 27 или 28 години, може би дори по-малко. Искам да играя на най-високо ниво в продължение на много години и ще направя всичко възможно да постигна това.

Не виждам граници за себе си, мога да бъда още по-добър. Не чувствам, че напълно разкрих своя потенциал, мисля, че този сезон показа 90% от това, което мога.

Честно казано виждам голям шанс Байерн да успее да спечели Шампионска лига през този сезон. В отбора има добра атмосфера, усещаме химията между играчите", заяви Левандовски за Sport Bild.

През този сезон Левандовски стана автор на 49 гола в 42 срещи за Байерн във всички турнири.

  Сподели
131