Мюлер: С нетърпение очакваме вторника


Н. Гавазов

Мюлер: С нетърпение очакваме вторника

Нападателят на Байерн Томас Мюлер обобщи резултатите от домакинския мач от 27-ия кръг на германското първенство с Айнтрахт, който завърши със съкрушителна победа за отбора от Мюнхен с резултат 5: 2.

"Това бе много важен мач за нас. След като Дортмунд спечели мача си, ние също искахме да спечелим. Комплимент към екипа, всички бяха навити. Трябва да се мотивираме за да показваме максимума. Справихме се много добре. Неприятно е, че пропуснахме два гола.

Играта ни като цяло обаче бе доста добра. В мача с Дортмунд трябва да демонстрираме, че можем да играем с голяма страст дори без зрители. Това е много важна седмица за нас. Поставихме си за цел да постигнем три победи. Ние вървим напред, Дортмунд също, всички с нетърпение очакваме вторника. Искаме да донесем Сребърната салатиера там, където е мястото й - в Мюнхен!", заяви Мюлер.

Байерн, като събра 61 точки за 27 кръга, води в класирането на германската Бундеслига с 4 точки пред най-близкия си преследвач Борусия Дортмунд.

30-годишният германски нападател Томас Мюлер участва в 38 мача за Байерн Мюнхен във всички турнири, в които отбеляза 11 гола и даде 20 асистенции.

  Сподели
145