Холанд обещал на Солскяер, но след това размислил


Н. Гавазов

Холанд обещал на Солскяер, но след това размислил

Нападателят Ерлинг Холанд обещал на Ола Гунар Солскяер и Ед Удуърд, че ще премине в Манчестър Юнайтед през зимния  трансферен прозорец.

След като блестящо проведе първата половина на този сезон за австрийския Залцбург,  през януари Холанд премина  в Борусия Дортмунд, където се представя още по-ярко.

Предната вечер Холанд вкара дубъл срещу ПСЖ в Шампионска лига и сега има 11 гола за новия си клуб само в седем мача. Също така 19-годишният норвежец успя да получи наградата за най-добър играч на месеца в Бундеслигата.

"Червените дяволи“ трябва само да "чупят пръсти"  от успехите на Холанд и да се чудят защо в последния момент бившият възпитаник на Солскяер в Мьолде промени решението си.

Според The ​​Athletic, на 13 декември Холанд се е срещна с мениджъра и вицепрезидента на Юнайтед, потвърждавайки желанието си да се присъедини към "дяволите". На "Олд Трафорд“ са били уверени в този трансфер, но след това играчът внезапно промени решението си и отиде в Дортмунд, вместо в Манчестър.

Към момента в Юнайтед все още не знаят причината за решението на норвежеца, но се предполага, че зад всичко стои Мино Райола, който е агент на футболиста.

  Сподели
373