Срам за Байерн! Айнтрахт вкара пет на шампиона на Германия


FUTBOL-TV

Срам за Байерн! Айнтрахт вкара пет на шампиона на Германия

Айнтрахт Франкфурт записа невероятен успех с 5:1 над гостуващия Байерн Мюнхен в среща от 10-ия кръг на Бундеслигата. Решаваща се оказа 9-ата минута, когато баварците останаха с човек по-малко, след като съдията изгони Жером Боатенг. Защитникът препъна излизащия очи в очи с вратаря Гонсало Пасиенсия, като нарушението беше на границата на наказателното поле.

В 24-ата минута точен беше Филип Костич, завършвайки хубава атака на своя тим. В 33-ата Джибрил Соу удвои, вкарвайки първия си гол в Бундеслигата, също завършвайки многоходова атака на домакините.

В 37-ата Роберт Левандовски намали изоставането на гостите. Лева сам си изработи гола, след като се освободи от защитата на домакините и успя да прати топката във вратата. След почивката играчите на Айнтрахт  вкарваха своите положения, докато баварците пропиляваха ситуациите си за гол. Четири минути след почивката Давид Абрахам вкара за 3:1, а в 61-вата Мартин Хинтерегер докара нещата до 4:1. В 85-ата дойде ред и на Пасиенсия да се разпише и да фиксира крайния резултат.

След края феновете на Байерн поискаха сметка от играчите за слабата игра, а Левандовски бе сред най-изнервените и не спираше да се кара на съотборниците си.

  Сподели
146