Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата

Унион Берлин – Айнтрахт Франкфурт
Стадион: "Щадион Ан дер Алтен Фьорстерей“, Берлин
Дата: 27.09.2019 г.
Час: 21:30

Новакът Унион Берлин допусна втора поредна и общо трета загуба на сметката си до момента в първенството. В предишния кръг хората на Урс Фишер отстъпиха с 0:2 от Байер Леверкузен. "Железните“ имат 4 точки и към момента са на 14-то място. Аут за столичани са Полтер, Ленц и Прьомел.

Айнтрахт Франкфурт и Борусия Дортмунд завършиха наравно при резултат 2:2 в мач от петия кръг на Бундеслигата. Двубоят бе интересен, а положения пред двете врати не лиспваха. Аксел Витсел се разписа за гостите в 11-ата минута и даде аванс на тима си. BVB бяха близо до това да се приберат на почивката с гол аванс, но в 44-ата минута Андре Силва изравни. В 66-ата Джейдън Санчо вкара втори гол за вестфалци, след като получи добър пас от Витсел. Последваха пропуски и пред двете врати, а всичко се реши две минути преди края, когато Томас Дилейни си вкара автогол за радост на домакинските фенове. "Орлите“ са със 7 точки и са на 9-то място в колоната. Де Гузман и Рус са с травми за Айнтрахт.

Прогноза: Унион Берлин – Айнтрахт Франкфурт 1:2


Аугсбург – Байер Леверкузен
Стадион: "WWK Арена“, Аугсбург
Дата: 28.09.2019 г.
Час: 16:30

Аугсбург направи 1:1 в предишния кръг, когато баварският клуб имаше гостуване на Фрайбург. С добавената точка съставът от едноименния град вече има 5 и засега е на 12-та позиция в таблицата. Грусо, Гувелю и Гьотце са с травми за домакините.

Байер Леверкузен се реваншира на привържениците си за двете поредни загуби от Борусия Дортмунд и Локомотив Москва и преди седмица "аспирините“ постигнаха успех с 2:0 у дома над новака Унион Берлин. Така селекцията на Петер Бош вече има 10 пункта и е на 7-ото място в колоната. Бендер и Байли са контузени.

Прогноза: Аугсбург – Байер Леверкузен 2:3


Хофенхайм – Борусия Мьонхенгладбах
Стадион: "Райн-Некар Арена“, Зинсхайм
Дата: 28.09.2019 г.
Час: 16:30

Хофенхайм все още не може да намери правилния ритъм и след първите пет кръга на кампанията "сините“ имат 5 точки, които им отреждат 11-то място във временното класиране. В последния си мач от първенството Хофе направи 1:1 като гост на Волфсбург. Крамарич и Локадия продължават да са извън сметките на тима от Зинсхайм.

Коравият отбор на Борусия Мьонхенгладбах постигна втора поредна и общо трета победа на сметката си до момента. Този път "жребчетата“ се наложиха с 2:1 у дома над Фортуна Дюселдорф. Така вестфалци вече са с 10 точки са на 6-то място в класирането. Лазаретът на Гладбах е пълен и в него са Траоре, Джонсън, Хофман, Щиндъл, Виялба, Бенетс и Янтшке.

Прогноза: Хофенхайм – Борусия Мьонхенгладбах 1:1


Майнц 05 – Волфсбург
Стадион: "Опел Арена“, Майнц
Дата: 28.09.2019 г.
Час: 16:30

Майнц 05 инкасира четвърта загуба в актива си, след като в предишния кръг "червените“ отстъпиха с 1:2 на гости на Шалке 04. Майнц допусна попадение във вратата си в последната минута на двубоя, а след него хората на Сандро Шварц са на предпоследното 17-то място с актив от 3 точки. Латца, Бел, Матеа, Жи и Муене са аут за домакините.

Волфсбург започна сезона с две поредни победи, но сега "вълците“ са в серия от три последователни равенства. В предишния кръг играчите на Оливер Гласнер направиха 1:1 у дома срещу Хофенхайм. Така Волфсбург има 9 точки засега е на 8-мо място в класирането. Речбекай, Брукс, Кастелс, Камачо и Гинчек са контузени.

Прогноза: Майнц 05 – Волфсбург 0:1


РБ Лайпциг – Шалке 04
Стадион: "Ред Бул Арена“, Лайпциг
Дата: 28.09.2019 г.
Час: 16:30

РБ Лайпциг продължава да е едноличен лидер във временното класиране в Бундеслигата и след петия кръг. В последния си мач от първенството "червените бикове“ сразиха без особени затруднения Вердер Бремен с 3:0. По този начин възпитаниците на Юлиан Нагелсман имат 13 точки, с две повече от Байерн Мюнхен. Шик е контузен, а Лаймер е наказан.

Шалке 04 започна трудно сезона, но сега "кралскосините“ са в серия от три поредни победи. В предишния кръг рурският клуб срази с 2:1 у дома Майнц 05. Така селекцията на Дейвид Вагнер вече е с 10 точки и успя да се изкачи до 5-ото място в подреждането. Раман и Бенталеб са аут.

Прогноза: РБ Лайпциг – Шалке 04 2:1


Борусия Дортмунд – Вердер Бремен
Стадион: "Сигнал Идуна Парк“, Дортмунд
Дата: 28.09.2019 г.
Час: 19:30

Айнтрахт Франкфурт и Борусия Дортмунд завършиха наравно при резултат 2:2 в мач от петия кръг на Бундеслигата. Двубоят бе интересен, а положения пред двете врати не лиспваха. Аксел Витсел се разписа за гостите в 11-ата минута и даде аванс на тима си. BVB бяха близо до това да се приберат на почивката с гол аванс, но в 44-ата минута Андре Силва изравни. В 66-ата Джейдън Санчо вкара втори гол за вестфалци, след като получи добър пас от Витсел. Последваха пропуски и пред двете врати, а всичко се реши две минути преди края, когато Томас Дилейни си вкара автогол за радост на домакинските фенове. Така "жълто-черните“ пропуснаха отлична възможност да се приближат само на точка от върха и сега остават на 3-та позиция с 10 пункта. Хумелс, Хитц и Шулц пропускат предстоящия двубой.

Вердер допусна трета загуба на сметката си, след като в предишния кръг "бременските музиканти“ паднаха с 0:3 от лидера РБ Лайпциг. Северняците остават с 6 точки и в момента заемат 10-то място в класирането. Наставникът Флориан Кофелд не може да разчита на Фюлкруг, Мойсандер, Мьохвалд, Топрак, Аугустинсон, Велкович и Лангкамп.

Прогноза: Борусия Дортмунд – Вердер Бремен 3:0


Фортуна Дюселдорф – Фрайбург
Стадион: "Еспирит Арена“, Дюселдорф
Дата: 29.09.2019 г.
Час: 16:30

Отборът на Фортуна Дюселдорф падна с 1:2 при гостуването си на Борусия Мьонхенгладбах. Това бе трета загуба за вестфалския клуб. Фортуна е на 13-то място и има 4 точки. Финк, Моралес, Соботка, Баркок, Ренсин и Стьогер са аут.

Тимът на Фрайбург е приятната изненада след първите пет кръг в Бундеслигата. Южняците са на 4-то място, като имат 10 точки в актива си. В предишния кръг селекцията на Кристиан Щрайх записа първо реми за сезона, след като завърши 1:1 у дома срещу Аугсбург. Франц, Гулде, Терацино и Флекен са аут.

Прогноза: Фортуна Дюселдорф – Фрайбург 1:2


Кьолн – Херта Берлин
Стадион: "Райн Енерги Щадион“, Кьолн
Дата: 29.09.2019 г.
Час: 19:00

Новакът Кьолн инкасира четвърта загуба в актива си. В предишния кръг "козлите“ паднаха с 0:4 като гости на Байерн Мюнхен, а след двубоя от ръководството на клуба имаха претенции към съдията. Клубът от едноименния град има 3 точки и е на 16-то място в подреждането. Ехизибуе е наказан, а Верстрат, Нартей и Якобс са контузени.

Херта записа първа победа за сезона, след като преди седмица столичани се наложиха трудно с 2:1 у дома над новака Падерборн. "Старата дама“ вече има 4 точки и се отлепи от дъното, като заема 15-та позиция. Пекарик, Майер и Албрехт са с травми.

Прогноза: Кьолн – Херта Берлин 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
212