Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата

Фортуна Дюселдорф – Вофлсбург
Стадион: "Еспирит Арена“, Дюселдроф
Дата: 13.09.2019 г.
Час: 21:30

Отборът на Фортуна започна добре сезона, като записа успех, но в следващите два кръга вестфалци инкасираха две последователни поражения. Така хората на Фридхелм Функел остават с 3 точки на сметката си. В последния си мач от първенството Фортуна отстъпи с 1:2 като гост на Айнтрахт. Баркок и Стьогер са контузени за домакините.

Волфсбург е един сред четирите отбора в Бундеслигата, които нямат загуба в актива си след изиграването на първите три кръга от сезона. В последния от тях "вълците“ записаха реми, което им прекъсна победния рейд, а играчите на Оливер Гласнер направиха 1:1 у дома срещу новака Падерборн. Кастеелс е аут за гостите.

Прогноза: Фортуна Дюселдорф – Волфсбург 1:2


Аугсбург – Айнтрахт Франкфурт
Стадион: "WWK Арена“, Аугсбург
Дата: 14.09.2019 г.
Час: 16:30

Аугсбург отстъпи с 2:3 при гостуването си на Вердер Бремен в двубой от предишния кръг на германското първенство. Баварците на два пъти се връщаха в мача, но в крайна сметка не спечелиха нищо и продължават да чакат първи успех за сезона. Гувелю и Яго са контузени, а Лихщайнер е наказан.

Айнтрахт постигна втори успех за сезона и така вече има 6 точки на сметката си. Този път "орлите“ се наложиха с 2:1 у дома над Фортуна Дюселдорф. Целта пред селекцията на Адолф Хютер е да се надгради представянето от последния сезон и Айнтрахт да съумее да се класира за Топ 4.

Прогноза: Аугсбург – Айнтрахт Франкфурт 1:3


Борусия Дортмунд – Байер Леверкузен
Стадион: "Сигнал Идуна Парк“, Дортмунд
Дата: 14.09.2019 г.
Час: 16:30

Устремилият се към титлата гранд Борусия Дортмунд инкасира малко очаквана първа загуба за сезона. Поражението бе допуснато при визитата на "жълто-черните“ на абсолютния дебютант с 1:3. Така играчите на Лусиен Фавър остават с 6 точки на сметката си и сдадоха лидерската позиция. Бюрки и Загаду са под въпрос за вестфалци.

Байер Леверкузен също не записа победа в предишния трети кръг от Бундеслигата, с което се развали безпогрешния актив на "аспирините“. Играчите на Петер Бош направиха 0:0 у дома срещу коравия състав на Хофенхайм. През текущата кампания най-важното предизвикателство за Байер ще е да успее да съхрани инерцията и ядрото на отбора. Братята Свен и Ларс Бендер са под въпрос, както и Тах.

Прогноза: Борусия Дортмунд – Байер Леверкузен 3:2


Кьолн – Борусия Мьохенгладбах
Стадион: "Райн-Енерги Щадион“, Кьолн
Дата: 14.09.2019 г.
Час: 16:30

Новакът Кьолн постигна първа победа от завръщането си в елитната дивизия, с която сложи край на серията от две последователни загуби. В предишния кръг "козлите“ се наложиха с 2:1 като гости на Фрайбург след пълен обрат през втората част и победно попадение в добавеното време на срещата. "Козлите“ имат ново лице и с по-малко познати играчи ще се опитат да се утвърдят в горния ешелон под ръководството на Ахим Байерлорцер.

Борусия Мьонхенгладбах инкасира първа загуба за сезона, когато преди паузата за европейските квалификации "жребчетата“ паднаха с 1:3 у дома от временния лидер РБ Лайпциг. И през новия сезон отборът ще търси място в Топ 4 и участие в Шампионската лига. През миналогодишната кампания "жребчетата“ бяха много близо до участие в най-престижния клубен турнир, но в крайна сметка останаха в подножието на върха към реномираната надпревара и завършиха на 5-то място с 55 точки. Сега начело на вестфалци е Марко Розе, който остави отлични впечатления в РБ Залцбург и ще се опита да надгради и в германската Бундеслига.

Прогноза: Кьолн – Борусия Мьонхенгладбах 1:2


Майнц 05 – Херта Берлин
Стадион: "Опел Арена“, Майнц
Дата: 14.09.2019 г.
Час: 16:30

Майнц 05 започна много трудно новата кампания и след първите три кръга на сезона "червените“ са единственият отбор в Бундеслигата, който е без спечелена точка. В предишния кръг хората на Сандро Шварц паднаха лошо с 1:6 като гост на шампиона Байерн Мюнхен и головата разлика на клуба вече 2:12. Жи, Матела и Бел са аут за домакините.

Херта допусна втора поредна загуба и то пак с 0:3. Този път "старата дама“ отстъпи на гости на Шалке 04. Така хората на Анте Чович имат само една точка и тя беше спечелена в първия кръг от сезона срещу Байерн Мюнхен, като към момента са на предпоследното 19-то място.

Прогноза: Майнц 05 – Херта Берлин 0:1


Унион Берлин – Вердер Бремен
Стадион: "Щадион Ан дер Алтен Фьорстерей“, Берлин
Дата: 14.09.2019 г.
Час: 16:30

Унион Берлин записа исторически първи успех в Бундеслигата и то не срещу кого да е. "Железните“ сразиха с 3:1 гранда Борусия Дортмунд. Така столичани преминаха на 11-та позиция в таблицата. В 22-ата минута днес при заучен корнер ниско центриране на Тримел бе посрещнато без подготовка от Бултер за 1:0. 3 минути след това Санчо намери Алкасер на празна врата за 1:1 за Борусия. Във втората част Бултер отново вкара, когато в 50-ата минута отразен от вратаря удар попадна в него на дъгата и отново с нисък удар резултатът стана 2:1. Крайното 3:1 оформи Андерсон в 75-ата минута след ниско подаване на Бекер на дузпата.

Вердер Бремен записа първи успех са новия сезон, с който сложи край на лошия старт от две последователни поражения. В предишния кръг "бременските музиканти“ се наложиха с 3:2 у дома над Аугсбург. Северняците имат 3 точки и са 13-ти. Топрак, Рашица, Бартелс, Мьохвалд и Аугстинсон са контузени.

Прогноза: Унион Берлин – Вердер Бремен 2:2


Хофенхайм – Фрайбург
Стадион: "Райн-Некар Арена“, Зинсхайм
Дата: 15.09.2019 г.
Час: 16:30

Коравият отбор на Хофенхайм направи 0:0 като гост на Байер Леверкузен, с което "сините“ спряха победния рейд на съперника. В момента Хофе е с 4 точки и към момента се намира на 10-то място в подреждането. Шулц и Хюбнер са под въпрос.

Фрайбург се утвърди в елитната дивизия, а с годините южняците привлякоха симпатиите и на неутралните привърженици, като един от "най-германските“ отбори, който разчита предимно на местни момчета от собствената школа. Миналогодишната кампания не бе лесна за клуба, но пък Кристиан Щрайх отново постигна целта и спаси южняците от изпадане. Сега тимът започна силно кампанията и записа две поредни победи, но в предишния кръг Фрайбург отстъпи с 1:2 у дома от новака Кьолн. Флекен и Терацино са контузени гостите.

Прогноза: Хофенхайм – Фрайбург 3:1


Падерброн 07 – Шалке 04
Стадион: "Бентелер Арена“, Падерборн
Дата: 15.09.2019 г.
Час: 19:00

Падерборн 07 поднесе сензацията през отминалия сезон във Втора Бундеслига, изпреварвайки някогашния гранд Хамбургер ШФ от завръщане в елитната дивизия. Сега целта пред хората на Шефен Баумгарт ще е да съумеят да избегнат угрозата от изпадане, въпреки че Падерборн е фаворит за това, а за никого не е тайна, че това е отборът с най-скромни възможности в Бундеслигата. Вестфалци започнаха очаквано трудно сезона и допуснаха две загуби, а преди паузата за европейските квалификации успяха да спечелят точка при визитата си на Волфсбург за крайното 1:1.

Отборът на Шалке 04 постигна първи успех за сезона, след като се наложи с 3:0 у дома над Херта Берлин. Победата бе и първа за новия треньор на "кралскосините“ Дейвид Вагнер. Рурският клуб имат 4 точки и засега са на 9-то място в подреждането. Бенталеб и Сане са контузени, а Харик и Кабак са под въпрос.

Прогноза: Падерборн 07 – Шалке 04 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
234