Санчо няма да отиде в Юнайтед без ШЛ


Н. Гавазов

Санчо няма да отиде в Юнайтед без ШЛ

Провалът на Манчестър Юнайтед в Шампионска лига направи невъзможен трансферът на  крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо на "Олд Трафорд"  през лятото.

В началото на април стана известно, че "червените дяволи" не просто са избрали Санчо за цел номер едно за летния трансферен прозорец, но са готови да платят 100 милиона паунда за 19-годишния  англичанин.

Оттогава ситуацията на "Олд Трафорд" се промени значително. Юнайтед се срина, завърши на шесто място във Висшата лига и ще играе само в Лига Европа през следващия сезон.

Според The ​​Independent, "дяволите" няма да могат да примамят Санчо без Шампионска лига. Джейдън  не вярва, че Юнайтед в сегашното си състояние е правилният клуб за бъдещото си развитие.

В допълнение към всичко това, бившият играч на Манчестър Сити също така е  наблюдаван от Барселона, Реал и ПСЖ - тези клубове, за разлика от "червените дяволи" , са готови да предложат на Джейдън  Шампионска  лига, макар че едва ли ще решат да платят деветцифрената сума, като англичаните  бяха готови да похарчат.

  Сподели
404