Леверкузен и Шалке с равенство пред погледа на Бербатов


FUTBOL-TV

Леверкузен и Шалке с равенство пред погледа на Бербатов

Димитър Бербатов се завърна в Леверкузен. Бившият голмайстор на "аспирините“ отново стъпи на стадион "БайАрена“. Бербатов се включи в празненствата за 40-ата годишнина от първото влизане на германския отбор в Бундеслигата.

Самият Бербатов се похвали в "Инстаграм“, показвайки се от стадиона на Леверкузен в минутите преди мача с Шалке 04. Бившият голмайстор публикува няколко видео клипчета, които е заснел от терена на "БайАрена“. Българинът се присъедини към Руди Фьолер, Рене Адлер, Зе Роберто, Щефан Кислинг и много други бивши звезди и легенди на "аспирините“, които също се включат в проявите, организирани от клуба.

Иначе Леверкузен не успя да победи днешния си опонент. Кай Хаверц  откри резултата след половин час игра. В 47-ата минута Гуидо Бургсталер вкара за "миньорите" и оформи крайния резултат. Двубоят не бе от особено значение за Шалке, които вече си гарантираха оставане в Първа Бундеслига. Борусия Мьонхенгладбах обаче изпревари Байер за 4-то място, а освен това от 6-та позиция дебне и Айнтрахт Франкфурт.

  Сподели
452