Фрайбург препъна Байерн и го свали от върха (видео)


FUTBOL-TV

Фрайбург препъна Байерн и го свали от върха (видео)

Байерн Мюнхен направи грешна стъпка в Бундеслигата. Фрайбург стигна до равенство - 1:1 при домакинството си на баварците в среща от 27-ия кръг на германския шампион. 

След само 3 минути игра Кристиан Гюнтер центрира отляво в наказателното поле и Лукас Хьолер се оказа най-съобразителен, реализирайки майсторски с глава от десетина метра за шок на шампионите. В 18-ата минута Байерн можеше да инкасира нов гол след една добра контраатака. Трима играчи на Фрайбург атакуваха и пред Франц се откри златна възможност, но неговият шут беше изчистен пред голлинията от Боатенг.

Четири минути след това Байерн стигна до равенство, като заслугата беше изцяло на Роберт Левандовски. Полякът овладя майсторски и стреля класно във въздуха от трудна позиция с левия крак, матирайки Шволов. Това се оказа и гол №199 за снайпериста в Бундеслигата.

След почивката имаше много положения за гол, като в самия край Горецка нацели гредата. Равенството свали Байерн Мюнхен от върха, защото баварците събраха 61 точки, докато Борусия Дортмунд вече е с 63.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
411