Байерн не следва да се затрудни срещу Майнц 05


Н. Атанасов

Байерн не следва да се затрудни срещу Майнц 05

Майнц 05 – Байерн Мюнхен
Стадион: "Опел Арена“, Майнц
Дата: 27.10.2018 г.
Час: 16:30

Майнц 05 записа пети пореден мач без победа в Бундеслигата и така "червените“ все още нямат победа в своя визита от кампанията. Този път хората на Сандро Шварц бяха разбити с 0:4 като гости на Борусия Мьонхенгладбах. Тимът от едноименния град е с 9 точки и вече се намира на 12-то място в класирането.

Майнц е в кошмарна серия от шест поредни загуби у дома срещу Байерн Мюнхен. За последно "05“ спечели през сезон 2011/12, когато надигра именития съперник с 3:2, а в ответния двубой стигна до нулево реми.

Контузени за домакините са Адлер, Бергрий, Холтман, Бунгерт и Куайсон.

Байерн Мюнхен донесе радост на феновете си, след като баварците се налоижха над Волфсбург с 3:1 като гости в среща от 8-ия кръг на Бундеслигата. По този начин шампионите прекъснаха лошата серия от четири срещи без успех във всички надпревари и се изкачиха на 4-та позиция в класирането с 16 точки, кеото е с четири по-малко от лидера Борусия Дортмунд. Страхотен мач направи Роберт Левандовски, който вкара два гола - в 30-ата и 48-ата минути, преди “вълците" да намалят чрез Ваут Вегхорст в 63-ата. Малко преди това Ариен Робен беше изгонен. Хамес Родригес пък подсигури победата с попадение в 72-ата минута.

През седмицата баварците се наложиха с 2:0 като гости на АЕК Атина в мач от Шампионската лига, след два мълниеносни гола през втората част.

Аут за предстоящия двубой са Робен, Толисо, Коман и Алаба.

Прогноза: Майнц 05 – Байерн Мюнхен 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
608