Байерн къса нервите на феновете и без Анчелоти (видео)


FUTBOL-TV

Байерн къса нервите на феновете и без Анчелоти (видео)

Байерн Мюнхен продължава с негативните и нетипични резултати от началото на сезона. Баварският колос този път загуби точки при визитата си в столицата - равенство 2:2 с Херта. Гостите могат да съжаляват, тъй като поведоха с два гола, но допуснаха изравняване на резултата.

Матс Хумелс откри в 10-ата минута, а в 49-ата се разписа и Роберт Левандовски. При първия гол Хумелс заби кълбото в десния ъгъл на Руне Йорщайн след асистенция на Боатенг. Лева пък отбеляза гол в свой стил, преборвайки защитник на домакините и пронизвайки вратаря Йорщайн.

Домакините се върнаха в двубоя чрез точен изстрел на Ондрей Дуда в 51-ата минута. След още пет Саломон Калу изравни. В последните минути домакините видимо бяха изморени, но Байерн така и не успя да стигне до победен гол.

Другата неприятна новина за баварците е, че Франк Рибери получи контузия и тепърва ще става ясно какво е неговото състояние и колко дълго ще бъде извън терените. Така за втори пореден мач Байерн пропилява два гола аванс, след като сториха същото и преди седмица.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
97