Хамбургер - Борусия М: Достоен завършек на кръга


Н. Гавазов

Хамбургер - Борусия М: Достоен завършек на кръга

Хамбургер - Борусия Мьонхенгладбах
Стадион: "Фолкспаркщадион", Хамбург
Дата: 12.03.2017г.
Час: 18:30
Съдия: Дениз Айтекин

Борещият се за своето оцеляване тим на Хамбургер посреща набралия добра форма Борусия Мьонхенгладбах. С този мач ще бъде затворен кръгът в Бундеслигата и трябва да кажем, че се очертава достоен завършек на немския уикенд.

Хамбургер учудва през последните 30 дни. Северняците пометоха с 3:0 хита на сезона РБ Лайпциг на 11 февруари, а след това направиха 2:2 с добре представящия се тим на Фрайбург. Може би "динозаврите" си повярваха прекалено много и за това гостуването им на Байерн Мюнхен се получи много конфузно - катастрофа с 8:0. Лошото настроение бе засилено при домакинството на Борусия Мьонхенгладбах в Купата (1:2), но изненадващо, Хамбургер победи с 1:0 дух хит на сезона, отборът на Херта. Какво творят на "Фолкспарщадион", само те си знаят, но определено можем да очакваме всичко от "динозврите",

Нещата при Борусия са на обратния полюс - стабилно представяне и чудесна серия от 4 поредни победи и едно равенство. Тук влиза и успехът с 4:2 във Фиорентина, победата с 4:2 над Шалке 04 в Бундеслигата и равенството 1:1 в Гелзенкирхен от Лига Европа. "Кончетата" са девети в класирането, на 3 точки от топ 6 и с големи шансове и догодина да играят в Европа.

Фаворит в мача е Борусия, която е най-добре представящият се отбор през втората част на сезона след Байерн и Борусия Дортмунд. Още повече, че Борусия има победа тук в Купата. Съветът ни обаче е да заложим на "Х", а единствените мотиви за това са, че "кончетата" имаха тежко гостуване в Лига Европа в четвъртък, което няма как да не се отрази на подготовката на тима.

Прогноза: Хамбургер - Борусия Мьонхенгладбах 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
94