Анонс на 23-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 23-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Айнтрахт - Франкфурт
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт
Дата: 05.03.2017г.
Час: 16:30
Съдия: Гюнтер Перл

Айнтрахт загуби последните си три мача, като "орлите" дори не успяха да вкарат гол в тях. Учудващото е, че едно от тези поражения е това срещу предпоследния Инголщад, при това у дома. След тези неуспехи Айнтрахт напусна топ 4 и вече се намира на шесто място. Остава да видим, дали свободното падане ще продължи или отборът ще излезе от мини-кризата с победа срещу коравия Фрайбург.

А "соколите" също нямат повод за добро настроение. Хората на Кристиан Щрайх не успяха да победят Хамбургер преди две седмици, а в миналия кръг претърпяха тежка домакинска загуба от Борусия Дортмунд. Така Фрайбург се смъкна на десета позиция, но с реални шансове за завръщане в топ 8, което може да стане факт още днес.

Домакините са без Абрахам, Сеферович, Андеросн, Ордьонес, Щендер, Ресел, Медоевич, Валехо и Фабиан, а гостите не могат да разчитат на Сиеро, Филип и Щенцел.

Добрата новина за домакините е завръщането на лидера Марко Рус. Лошата е, че Фрайбург има само две загуби от последните седем мача тук. Съветът ни е в никакъв случай да не пренебрегваме "Х"-а, по възможност да използваме и "единицата".

Прогноза: Айнтрахт - Фрайбург 1:1

 


Хамбургер - Херта
Стадион: "Фолкспарщадион", Хамбург
Дата: 05.03.2017г.
Час: 18:30
Съдия: Феликс Брих

Само като погледнем кой е съдията в мача и става ясно, че ни очаква много завързан двубой, с непредсказуем изход. "Динозаврите" започнах блестящо февруари, с две изненадващи победи срещу Байер Леверкузен у дома и на гости на РБ Лайпциг, което даде повод на феновете да помечтаят за измъкване от опасната зона. Равенството 2:2 с Фрайбург и катастрофата в Мюнхен обаче върнаха "динозаврите" в суровата реалност.

Херта имаше един труден период, в който се срещна с Борусия Дортмунд, Шалке 04 и Байерн Мюнхен. Едва ли някой е очаквал да бъде взето нещо в тези мачове, но столичани измъкнаха точката при домакинството си на Байерн Мюнхен. Впрочем, ако трябва да сме по-точни, "Старата дама" изпусна да победи баварците в скандален двубой, но добрата игра даде повод за спокойствие, а приложението и в срещата с Айнтрахт донесе уверена победа. Така берлинчани се изкачиха на 5-то място, на 4 точки от четвъртия Хофенхайм.

Домакините нямат кадрови проблеми. За гостите няма да играят Баумйохан, Курт, Шибер и Вайзер.

Любопитен мач. Херта е великолепен в Берлин, но тимът изпитва трудности навън. Освен това има ли гаранции, че Хамбургер няма да покаже добрата игра от началото на февруари? От друга страна Херта спечели 6 от последните си седем мача с "динозаврите". Очевидно е, че този мач е истинско изпитание за почитателите на залозите и трябва да се играе троен.

Прогноза: Хамбургер - Херта 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
131