Анонс на 22-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 22-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Инголщад - Борусия Мьонхенгладбах
Стадион: "Ауди СпортПарк", Инголщад
Дата: 26.02.2017г.
Час: 16:30
Съдия: Кристиан Дингерт

Мач между два отбора, които смениха треньорите си в хода на сезона. И тези промени оказаха положително въздействие върху представянето на тимовете. Новаците са седми по спечелени точки след назначаването на Валпургис. През миналата седмица те сложиха край на серията от две поредни загуби (но срещу Херта и Байерн), побеждавайки като гост Айнтрахт.

Борусия е с две загуби и три победи във всички турнири и се изкачи на 13-то място в класирането. През седмицата хората на Хекинг победиха Фиорентина с 4:2 в Лига Европа и се класираха за осминафиналите на турнира.

Интересно за мачовете между двата тима е, че в три мача са отбелязани общо три гола. Едва ли ще видим повече попадения и този път.

Прогноза: Инголщад - Борусия М. 0:0

 


Шалке 04 - Хофенхайм
Стадион: "Фелтинс Арена", Гелзенкирхен
Дата: 26.02.2017г.
Час: 18:30
Съдия: Дениз Айтекин

Шалке 04 претърпя домакинска загуба от Айнтрахт в края на януари и изглежда, че това разтърси "миньорите", които в последните си три мача успяват да попълват баланса си, при това и при гостувания на Хофенхайм и Кьолн. В Лига Европа пък бе преодолян гръцкия ПАОК, така че Шалке 04 влиза в двубоя с добро настроение.

Хофенхайм се представя много достойно и вече повтори показателите си от миналия сезон. "Селяните" са четвърти в класирането,с равен брой точки с петия Херта, но при победа утре ще се изравнят с Борусия Дортмунд.

Интересен мач. Шалке 04 е домакински отбор, а Хофи загуби последните си два двубоя навън. Ще бъде ли сложена точка на негативната тенденция?

Прогноза: Шалке 04 - Хофенхайм 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209