Анонс на 19-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 19-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Аугсбург - Вердер
Стадион: "ВКК Арена", Аугсбург
Дата: 05.02.2017г.
Час: 16:30
Съдия: Кристиан Дингерт

Аугсбург постигна изненадваща победа като гост на Волфсбург в миналия кръг и по такъв начин успя да се отдалечи на 5 точки от опасната зона. Хората на Мануел Баум проведоха тактически много грамотно срещата, изчакаха положенията си и нанесоха своя удар.

Вердер се намира в тотална дупка. Музикантите имат само две точки в последните си 4 мача и се смъкнаха на 15-то място, изпреварвайки Хамбургер само по допълнителни показатели. А и предпоследната позиция не е толкова далече - само на точка. Основният проблем за Вердер са многото контузени футболисти, включително лидери на тима, което се отразява на представянето на "зелените".

Отсъстващи: Моравек, Каюби и Фибогасон за домакините, гостите са без Гарсия, грилитич, Дрибни и Хайрович.

Фаворит в мача е Аугсбург, но и Вердер има своите шансове, още повече, че бременци се бореха здраво срещу Борусия и Байерн в последните два кръга. Ако хората на Александър Нури играят по същия начин, те могат да измъкнат скъпоценна точка.

Прогноза: Аугсбург - Вердер 1:1

 


Айнтрахт - Дармщад 98
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт
Дата: 05.02.2017г.
Час: 18:30
Съдия: Мануел Грефе

Кръгът ще приключи във Франкфурт. Местният Айнтрахт постигна изненадваща победа като гост на Шалке 04 в миналия си мач от Бундеслигата и сега се надява да развие този успех. Ако това се случи, хората на Нико Ковач ще се върнат на третото място, което е не по-малка сензация от тази с РБ Лайпциг.

Дармщад 98 проведе най-мащабна трансферна кампания през зимата, подписвайки с 6 нови футболисти. Много е рано да дадем оценка на политиката на клуба, но хесенци направиха подобно нещо и през миналата година, а след това се оказа, че всички нови попълнения са напълно безполезни. Впрочем, новаците едва ли имат и друг ход, след като с ограничения си бюджет трябва да търсят промяна, защото са последни в класирането, на 7 точки от спасителния бряг.

Отсъстващи: Ордонез, Медоевич, Регазел, Фабиан и Хусти от домакините. Гостите са без Сиригу и Олейник.

Към момента Дармщад е най-безнадеждния отбор в лигата и спокойно можем да кажем, че изпадането на тима е сигурно. Потвърждение на тези предположения е загубата с 6:1 от Кьолн в миналия кръг. Трудно е да си представим, че новакът ще направи нещо на терена на "лилиите", които нямат загуба у дома си и вече повалиха Борусия Дортмунд, Шалке 04, Байер и направиха равен с Байерн.

Прогноза: Айнтрахт - Дармщад 98 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150