Фрайбург - Херта: Мач без фаворит


Н. Гавазов

Фрайбург - Херта: Мач без фаворит

Фрайбург - Херта
Стадион: "Шварцвалд", Фрайбург
Дата: 29.01.2017г.
Час: 16:30
Съдия: Гюнтер Перл

В миналия кръг Фрайбург също игра у дома си, срещу Байерн Мюнхен. Независимо от това, че срещата завърши с победа 2:1 за баварците, "соколите" проведоха добър мач, за което заслужават похвали. Напомняме, че второто попадение за шампиона дойде в 91-та минута. Сред феновете и треньорския щаб цари оптимизъм в навечерието на мача с Херта, който се допълва от факта, че в отбора липсват контузени играчи.

Интересно ще бъде да видим, дали берлинчани са се възстановили от поражението в срещата с Байер Леверкузен и ще покажат футбола, който демонстрираха до Коледа. "Старата дама" игра слабо през първата част на двубоя с "аспирините" и малко по-добре след почивката, но получи трети гол в края на мача. Аут са Саломон Калу, който се подвизава по терените в Габон, а също така и Митчел Вайзер, който до момента се бори с травма на бедрото.

Букмейкърите дават предпочитанията си на домакините. Но е очевидно, че тук няма фаворити. През есента двата тима изиграха равностоен мач, в който Херта положи огромни усилия, за да постигне победа с 2:1. Напълно непонятно е как ще се развият нещата утре. Съветът ни е да използвате троен знак, а при липса на такава възможност да изберете знак с по-голям коефициент.

Прогноза: Фрайбург - Херта 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
93