Байер - Инголщат: Победа за домакините и над 2.5 гола в мача


Н. Гавазов

Байер - Инголщат: Победа за домакините и над 2.5 гола в мача

Байер Леверкузен - Инголщат
Стадион: "Бай Арена"
Дата: 18.12.2016
Час: 18:30
Съдия: Франк Виленборг


Байер Леверкузен и Инголщат закриват 15-я кръг на Бундеслигата един срещу друг на "Бай Арена". Домакините се намират в горната половина на таблицата, но на 6 точки от местата даващи право на евроучастие догодина и това е разочароващо за клуба. "Аспирините" все пак могат да се похвалят с преминаването на своята група в Шампионската лига, което ще ги изправи на осминафиналите в турнира с Атлетико Мадрид. Липсата на Кевин Воланд, Ларс Бендер и Карим Белараби определено ще се отрази на играта на тима, а добрата новина е възможността Кевин Камп да се завърне след лекуване на травма.

Инголщат извърши една от изненадите миналата седмица, когато на свой терен нанесе първо поражение на първия в класирането Лайпциг. По тозин начин гостите се измъкнаха от дъното и вече са предпоследни на точка от спасителния бряг. Ромейн Брегерие е с травма за този мач, докато Матю Леки е наказан.

Със сигурност подвига миналата седмица на Инголщат ще даде импулс в играта на тима и играчите ще търсят втори пореден добър двубой. Въпреки това, сега срещата не е на "Ауди Спортпарк", а на "Бай Арена" и Байер Леверкузен ще има домакинския фактор на своя страна и нуждата за точки ще мотивира "аспирините" да гонят попадение от първата минута.

Прогноза: Байер Леверкузен - Инголщат 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
112