Борусия М. - Майнц 05: Очаквайте над 2.5 гола в мача


Н. Гавазов

Борусия М. - Майнц 05: Очаквайте над 2.5 гола в мача

Борусия Мьонхенгладбах - Майнц 05
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 11.12.2016г.
Час: 16:30
Съдия: Роберт Хартман


Среща между два средняка, за които е очевидно, че нямат сили да се включат в битката за високите места в Лигата, но и са прекалено добри, за да се замесят в борбата за оцеляването си.

И все пак Борусия се намира в тежък период от осем мача без победа във всички турнири, като според специалистите, основната причина за това са ангажимента на "кончетата" в Шампионска лига. Що се отнася до Бундеслигата, тук хората на Андре Шуберт също са без победа в осем мача, като тимът записа четири загуби в последните си пет двубоя. Това смъкна Борусия на 13-то място в класирането, на 6 точки от опасната зона.

Майнц 05 се справя по-добре с едновременното си участие в евротурнирите и Бундеслигата, макар че "петиците" са позагубили от миналогодишния си блясък. Да, хората на Мартин Шмид загубиха три от последните си пет мача в Лигата, но пораженията са срещу представители на челната тройка. В същото време отборът постигна победи над Инголщад и Фрайбург. Това е Майнц 05 - успява да вземе своето срещу тимове от своята черга и каквото стане срещу лидерите.

Дрмич, Дукур, Херман и Траоре са контузени от домакините, гостите са без контузения Бергрен и наказания Кордоба.

Много любопитен мач и истинско изпитание за почитателите на залозите, което от друга страна е чудесна възможност за любителите на силните усещания. Съветът, който можем да дадем към традиционалистите е да избягват домакинска победа в двубой с толкова малки шансове. Най-добре е да се съсредоточат усилията върху головете в мача, като тук опциите са добри - от това и двата отбора да вкарат и че ще видим над 2.5 гола в мача. Не бива да се изключва и попадение на Рафаел, който има три гола в последните пет срещи на "кончетата".

Прогноза: Борусия М. - Майнц 05 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
171